Transportföretag

Vi på EDS Logisitcs är ett dedikerat transportföretag som erbjuder kompletta logistiklösningar anpassade efter era specifika behov.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Snabb och personlig service
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor

Vi på EDS Logisitcs är ett dedikerat transportföretag som erbjuder kompletta logistiklösningar anpassade efter era specifika behov.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Snabb och personlig service
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
usp

Inrikes / Utrikes – transport

usp

Import / Export

usp

99,5% Leveranssäkerhet

usp

Globalt nätverk

Transportföretag

EDS är ett transportföretag i Sverige som grundades 2011 med ambitionen att vara det självklara valet när det kommer till expresstransport och dedikerad teknisk support längs hela leverantörskedjan. Idag är EDS ett transportföretag med leverans i vårt DNA. För oss är det mer än bara transportlösningar. Vi levererar en utmärk service och underlättar för er logistik. EDS utmanar logistiken och ses som ett innovativt företag i en konservativ bransch. 

Oavsett uppdrag är vårt huvudfokus att alla transportlösningar går smidigt, snabbt och säkert genom innovativa skräddarsydda lösningar. Vi värderar våra kunder högt och vi har ett användarcentrerat synsätt till problemlösning.

Transportföretag med dedikerad sjöfrakt | Express Delivery

Internationellt transportföretag i Sverige

EDS har sedan start utökat ett brett nätverk med världens ledande aktörer. Genom vårt expanderade nätverk kan vi enkelt skräddarsy alla typer av logistiklösningar för era transporter. EDS är ett internationellt transportföretag som verkar i ett världsomfattande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier. Vi säkerställer en skyddad transport där varor kommer fram säkert, smidigt och inom den estimerade tidsramen. Vi värnar om vårt oberoende som speditör och tillhandahåller flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Vårt vägnätverk, Express Dedicated Network™, är kontinuerligt expanderande och sträcker sig över hela Europa. Nätverket består av ett flertal expresshubbar där vi även har möjlighet att samlasta om era sändningar med full kontroll utan att påverka ledtid eller leveranstid. Vi tillhandahåller flera tjänster, engångs- eller kontinuerligt, oavsett om ni är ute efter en kostnadseffektiv eller tidseffektiv leverans. Vi är ett dedikerad internationellt logistikföretag som erbjuder hela logistikkedjan och finns med från order till slutleverans.

Internationellt transportföretag | Express Delivery

Sex anledningar att välja EDS Logistics

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport

Certifierat transportföretag i Sverige

Under 2018 och 2019 nominerades EDS av DI Gasell till ett av de snabbast växande transportföretag i Sverige.  I samband med det tog vi viktigt steg genom att bli IATA-certifierade och kunde därigenom erbjuda hela spektrat av express flygtransport inhouse. Idag arbetar EDS med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och vi bistår även större transportföretag. Vi är ett innovativt transportföretag som utmanar traditionella transportföretag med kompletta, dedikerade logistiklösning. Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt, året om.

Certifierat transportföretag | Express Delivery

Transporttjänster

 

Vägtransport

Genom vägtransport transporterar man gods på ett effektivt sätt från en punkt till en annan. EDS vägnätverk, Express Dedicated Network™, är kontinuerligt expanderande och sträcker sig över hela Europa.  Vägtransport har blivit ett allt mer attraktivt fraktalternativ. Den främsta anledningen är kortare ledtider och kostnadseffektiv transport av last.

Flygfrakt

När produktionen står still och det saknas en viktig komponent är flygfrakt det optimala valet. Ett flyg kan ta ert gods mellan Europa och Asien på samma eller nästkommande dag. EDS arbetar med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och bistår även större transportföretag.

Tågfrakt

Hög avgångsfrekvens, korta transittider och multimodal kompatibilitet gör tågfrakt till ett tryggt och effektivt sätt att transportera gods från en världsdel till en annan. Då järnvägstransport kan frakta stora mängder gods och ger låga koldioxidutsläpp fortsätter tåg att vara ett kostnadseffektivt och miljövänligt fraktalternativ.

Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

EDS olika transporttjänster | Express Delivery

Kontakta oss

EDS är ett dedikerat transportföretag i Sveriges som erbjuder kvalitetssäkrade globala logistiklösningar för alla transporter. Vi tar ett helhetsansvar för er logistikkedja, från order till slutleverans – och optimerar strategiskt er kontinuerliga orderprocess. Vi fokuserar alltid på ert företags behov och som kund har ni tillgång till vår personliga support 24/7, 365 dagar om året.

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad är ett transportföretag?

Ett transportföretag är en organisation som specialiserar sig på att transportera varor, produkter eller människor från en plats till en annan. Exempelvis erbjuder EDS Logistics kompletta logistiklösningar anpassade efter kundens behov.

Vilka typer av tjänster erbjuder transportföretag?

Transportföretag kan erbjuda en rad tjänster, inklusive vägtransport, flygfrakt, tågfrakt och sjöfrakt. EDS Logistics, till exempel, har ett expanderande nätverk som sträcker sig över hela världen.

Vad innebär det att vara ett certifierat transportföretag?

Att vara certifierad innebär att företaget har uppfyllt vissa standarder och krav inom transportindustrin. EDS blev till exempel IATA-certifierade, vilket möjliggör express flygtransport inhouse.

EDS som tredjepartslogistik företag | Express Delivery

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG