Vad gör ett transportföretag

Transportföretag

EDS är ett transportbolag i Sverige som grundades 2011 med ambitionen att vara det självklara valet när det kommer till expresstransport och dedikerad teknisk support längs hela leverantörskedjan. Idag är EDS ett transportföretag med leverans i vårt DNA. För oss är det mer än bara transportlösningar. Vi levererar en utmärk service och underlättar för er logistik. EDS utmanar logistiken och ses som ett innovativt företag i en konservativ bransch. 

Oavsett uppdrag är vårt huvudfokus att alla transportlösningar går smidigt, snabbt och säkert genom innovativa skräddarsydda lösningar. Vi värderar våra kunder högt och vi har ett användarcentrerat synsätt till problemlösning.

Transportföretag med dedikerad sjöfrakt | Express Delivery

Internationellt transportföretag

EDS har sedan start utökat ett brett nätverk med världens ledande aktörer. Genom vårt expanderade nätverk kan vi enkelt skräddarsy alla typer av logistiklösningar för era transporter. EDS är ett internationellt transportföretag som verkar i ett världsomfattande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier. Vi säkerställer en skyddad transport där varor kommer fram säkert, smidigt och inom den estimerade tidsramen. Vi värnar om vårt oberoende som speditör och tillhandahåller flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Vårt vägnätverk, Express Dedicated Network™, är kontinuerligt expanderande och sträcker sig över hela Europa. Nätverket består av ett flertal expresshubbar där vi även har möjlighet att samlasta om era sändningar med full kontroll utan att påverka ledtid eller leveranstid. Vi tillhandahåller flera tjänster, engångs- eller kontinuerligt, oavsett om ni är ute efter en kostnadseffektiv eller tidseffektiv leverans. Vi är ett dedikerad internationellt logistikföretag som erbjuder hela logistikkedjan och finns med från order till slutleverans.

Internationellt transportföretag | Express Delivery

Certifierat transportföretag 

Under 2018 och 2019 nominerades EDS av DI Gasell till ett av de snabbast växande logistikföretag i Sverige.  I samband med det tog vi viktigt steg genom att bli IATA-certifierade och kunde därigenom erbjuda hela spektrat av express flygtransport inhouse. Idag arbetar EDS med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och vi bistår även större transportföretag. Vi är ett innovativt logistikföretag som utmanar traditionella transportföretag med kompletta, dedikerade logistiklösning. Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt, året om.

Certifierat transportföretag | Express Delivery

EDS dedikerade transportlösningar 

EDS erbjuder kvalitetssäkrade globala logistiklösningar för alla transporter. Vi tar ett helhetsansvar för er logistikkedja, från order till slutleverans – och optimerar strategiskt er kontinuerliga orderprocess. Vi fokuserar alltid på ert företags behov och som kund har ni tillgång till vår personliga support 24/7, 365 dagar om året.

Vägtransport

Genom vägtransport transporterar man gods på ett effektivt sätt från en punkt till en annan. EDS vägnätverk, Express Dedicated Network™, är kontinuerligt expanderande och sträcker sig över hela Europa.  Vägtransport har blivit ett allt mer attraktivt fraktalternativ. Den främsta anledningen är kortare ledtider och kostnadseffektiv transport av last.

Flygfrakt

När produktionen står still och det saknas en viktig komponent är flygfrakt det optimala valet. Ett flyg kan ta ert gods mellan Europa och Asien på samma eller nästkommande dag. EDS arbetar med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och bistår även större transportföretag.

Tågfrakt

Hög avgångsfrekvens, korta transittider och multimodal kompatibilitet gör tågfrakt till ett tryggt och effektivt sätt att transportera gods från en världsdel till en annan. Då järnvägstransport kan frakta stora mängder gods och ger låga koldioxidutsläpp fortsätter tåg att vara ett kostnadseffektivt och miljövänligt fraktalternativ.

Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

EDS olika transporttjänster | Express Delivery

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG

Begär en offert

Och vi kontaktar dig inom 5 minuter.

Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.