Automotive

Att arbeta utan lager sätter “in-time” logistik på prov. EDS känner väl till transportutmaningarna inom automotive och tillverkningsindustrin. Vi är snabba, har full kontroll över hela leveranskedjan och kan hjälpa er att säkerställa att ni inte betalar överpris för transporter. 

  • Personlig service 24/7, 365 dagar om året
  • 99,5% leveransprecision/leveranssäkerhet
bg-image
usp

Inrikes transport

usp

Utrikes transport

usp

Vägtransport

usp

Flygfrakt

usp

Farligt gods

Snabba lösningar på logistikproblem

När varje minut räknas kan ni lita på EDS. Vi är det självklara valet inom expresstransport och förstår att inom automotive- och tillverkningssektorn kan en enda försening leda till stora förluster. Misslyckas en underleverantör med att leverera i tid kan det snabbt bli kostsamt och komplicerat för er. Det kan leda till viten, uppskjutna deadlines, badwill och att ni tvingas ta in extra arbetskraft för att kompensera förseningen. 

Med en partner som EDS kan situationen snabbt lösas. Vi kan hämta varorna direkt hos er underleverantör och genom vår effektiva logistik kan vi köra in tiden för att säkerställa att ert gods kommer fram i tid. Med EDS får ni inte bara tillgång till service dygnet runt, året runt, utan också en partner som aktivt arbetar för att minimera risker och optimera era leveranser.

frakt

Full kontroll över er logistik

Det räcker inte med hastighet – kontroll är minst lika viktigt. Hos EDS är varje transportsteg noga övervakat och vi säljer aldrig vidare ett transportsteg mer än 1 led. Vi har integrerade GPS-system i alla fordon vilket gör det möjligt att få full översikt över er leveranskedja. Vi arbetar proaktivt för att se till att ni kan fokusera på er kärnverksamhet med vetskapen om att varje del av transporten är i säkra händer. 

Marknadsmässiga priser

Mindre företag tenderar att förbise kostnaderna för expressleveranser eftersom dessa händelser sker relativt sällan, men dessa enskilda tillfällen kan ackumulera större kostnader över tid. Kontakta oss för att jämföra och utvärdera era nuvarande logistiklösningar för att säkerställa att ni inte betalar mer än vad ni behöver. 

Fjärdepartslogistik med EDS | Express Delivery

Kontakta oss för expressfrakt 

Oavsett om det gäller transport av komponenter till produktionslinor, mycket tidskritiska varor eller farligt gods, kan vi hjälpa er. Vi ser till att era varor levereras inom utsatt tid, oavsett om det är via väg, sjö eller flyg. Med vår service 24/7, 365 dagar om året har ni full kontroll över er leveranskedja i realtid. 

Vår kunskap om specifika behov och utmaningar inom automotive- och tillverkningsindustrin gör oss till en pålitlig partner som kan skräddarsy logistiklösningar för att optimera er leveranskedja. 

Dedicated Road

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Dedicated Air

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Boknings-förfrågan

Kontakta oss

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av expresslösningar, inrikes och utrikes vägtransport

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er flygfrakt

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

usp

Globalt nätverk

Vi verkar genom ett världsomspännande nätverk av partners som ger oss global räckvidd.