Flygfrakt

Flygfrakt gör det möjligt att ta ert gods från punkt A till punkt B på snabbast möjliga sätt och med hög precision.

  • Tidseffektiv logistiklösning
  • Snabb och personlig service
bg-image

Flexibelt

Korta transittider

Tidseffektivt

Tryggt

Flygfrakt ー det mest tidseffektiva alternativet

När produktionen står still och det saknas en viktig komponent är flygfrakt det optimala valet. Flygtransporter kan ta ert gods mellan Europa och Asien på samma eller nästkommande dag. EDS arbetar med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och bistår även större transportföretag. Vi kan hjälpa er med affärskritiska leveranser eller gå in som er partner med helhetsansvar för er logistik. Hos oss får ni alltid personlig service dygnet runt, året runt.

Fördelarna med flygtransport

Flygfrakt gör det möjligt att ta ert gods från punkt A till punkt B på snabbast möjliga sätt och med hög precision. Flygtransporter är det självklara valet exempelvis när det handlar om en viktig komponent till en trasig maskin, risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller transport av ett mänskligt hjärta som väntar på att förändra livet för en patient. Medan sjöfrakt kan ta flera veckor, går det att få fram en sändning med flygfrakt redan samma dag eller inom en vecka beroende på hur brådskande leveransen är. 

Genom att välja flygtransporter som transportsätt är det även möjligt för er som kund att spåra leveransen.  

Flygfrakt pris – vad kostar det?

Flygfrakt pris skiljer sig från varje transport. När man beräknar priset spelar en mängd olika faktorer in. För att skapa en tydligare bild av flygfrakt pris måste olika kostnader uppmärksammas, bland annat flyg, leverans, flygplats- och tullkostnader. När ni bokar er  försändelse med EDS blir kostnaden antingen för det utrymme som försändelsen tar upp eller för vikten på den. Kontakta EDS för att få en offert på er flygtransport. 

 

Flygfrakt lastas | EDS

Flygfrakt med EDS

EDS är ett innovativt logistikföretag i en annars konservativ bransch. Vi utmanar traditionella transportföretag med snabba och flexibla leveranslösningar, personlig support dygnet runt och marknadsmässiga frakter via vårt dedikerade nätverk. Med vår spetskompetens och vårt breda kontaktnät kan vi skräddarsy prisvärda logistiklösningar för era behov. 

För att ni ska känna er trygga är vi också transparenta kring rutten, kostnader och övrig vital information kring det som rör er flygtransport och logistik.

Express

Er sändning skickas på snabbast möjliga sätt med flyg via vårt Express Dedicated Network. I det ingår dedikerad och precis hämtning även utanför ordinarie arbetstider ー över hela världen.

Spårbar standardflygfrakt

 Er icke-akuta sändning skickas över hela världen på ett kostnadseffektivt sätt. Sändningen är fullt övervakad och spårbar.

 

Air Charter

Er sändning med tungt, skrymmande eller ömtåligt gods kan levereras med ett dedikerat flyg samma dag eller dagen efter ー i hela världen. Dedikerad flygfrakt börjar och slutar alltid med dedikerad vägtransport.

On Board Courier, OBC

Er mycket värdefulla sändning kan skickas med en dedikerad person via en omedelbar kommersiell flygavgång. OBC är det allra mest effektiva och pålitliga transportsättet som vi erbjuder.

Intresserad av flygfrakt?

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort.

Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Hur mycket kan ett flygplan transportera?

Hur mycket ett flyg kan transportera beror förståspå hur stort lastutrymmet är Inom flygfrakt finns fraktare som kan transportera upp till 100 ton. Vill ni veta hur mycket ert företag kan skickavia flyg globalt ー kontakta EDS.

Vad är flygfrakt?

Flygtransport innefattar allt gods som transporteras med flyg och är det optimala alternativet för affärskritiska leveranser. Genom att använda vår tjänst Air Charter eller On Board Courier kan ert gods levereras på andra sidan jorden redan samma eller nästkommande dag.

Vilka typer av flygfrakt finns det?

EDS erbjuder fyra olika lösningar för flygtransport och logistik beroende på hur snabbt er leverans måste vara framme och typ av gods. Lösningarna är Express, Air Charter, On board Courier och Spårbar standardflygfrakt.

Vilka är fördelarna med flygfrakt?

Den främsta fördelen med flygfrakt är att det går snabbt ー frakt med flyg är det i särklass mest effektiva valet. Flygfrakten erbjuder korta ledtider och hög precision på leveranserna. Bokar ni flygtransport via oss kan ni som kunder själva spåra leveransen. 

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG

Sex anledningar att välja EDS vid flygfrakt

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er flygfrakt

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

IATA-certifierade

Vi är IATA-certifierade.