Flygfrakt

Flygfrakt gör det möjligt att ta ert gods från punkt A till punkt B på snabbast möjliga sätt och med hög precision. EDS erbjuder:

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image
usp

NFO

usp

OBC

usp

Spårbar standardflygfrakt

usp

Air Charter

Flygtransport

I tider då snabb respons krävs för att undvika produktionsförluster, positionerar sig flygtransport som en ovärderlig resurs. Det möjliggör för transporter av varor mellan distinkta geografiska regioner, som Europa och Asien, med en nästan omedelbar avgång. EDS, som är en föregångare inom branschen, har etablerat relationer med ledande svenska produktionsföretag och framstående logistikaktörer. Vi är stolta i att leverera affärskritiska tjänster och fungera som er pålitliga logistik allierade. För att säkerställa kontinuerlig support, står våra logistikagenter redo att assistera dygnet runt, varje dag.

 • IATA – certifierade
 • Globalt nätverk
 • Expressfrakt
 • Standardfrakt
EDS flygnätverk

Vårt nätverk, med räckvidd över flera kontinenter, kan nå varje hörn av världen med en imponerande lätthet. Med etablerade förbindelser och en avancerad infrastruktur kan vi erbjuda flexibla leveranstider och oslagbar precision. En av våra största styrkor ligger i vår precision och professionalism. Varje flygtransport hanteras med största omsorg, vilket ständigt förstärker vårt rykte som en ledande aktör inom flygfrakt.

Fördelar med att frakta med flyg

Leverera gods från punkt A till punkt B på snabbast möjliga sätt genom att frakta med flyg. Det är det självklara valet exempelvis när det handlar om en viktig komponent till en trasig maskin, risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller transport av ett mänskligt organ som väntar på att förändra livet för en patient. Medan sjöfrakt kan ta flera veckor, går det att få fram godset med flygfrakt redan samma dag eller inom en vecka beroende på hur brådskande leveransen är. Det är självklart möjligt för er som kund att spåra leveransen.

 • Tidseffektivt
 • Flexibelt
 • Spårbart
 • Snabb och personlig service
flygfrakt

Flygfrakt pris 

Flygfrakt pris skiljer sig från varje transport och beror på en mängd olika faktorer. För att skapa en tydligare bild av priset måste olika kostnader uppmärksammas, exempelvis; upphämtning hos kund till flygplats, flygtransporten, flygplats- och tullkostnader samt slutleveransen. När ni bokar er försändelse med EDS Logistics blir kostnaden antingen för det utrymme som försändelsen tar upp eller för vikten på den. Kontakta EDS för att få en offert på er transport.

För att ni ska känna er trygga är vi också transparenta kring rutten, kostnader och övrig vital information gällande det som rör er flygtransport och logistik.

 • Konkurrenskraftiga priser
Flygfrakt lastas | EDS

Våra tjänster

Vi utmanar traditionella transportföretag med proaktivt informationsansvar, snabba och flexibla leveranslösningar, personlig support dygnet runt och marknadsmässiga frakter via vårt dedikerade flygnätverk. Med vår spetskompetens och vårt breda kontaktnät kan vi skräddarsy prisvärda logistiklösningar för er som är i behov av att frakta med flyg. 

Express

Er sändning skickas på snabbast möjliga sätt med flyg via vårt Express Dedicated Network. I det ingår dedikerad och precis hämtning även utanför ordinarie arbetstider.

Få ett prisförslag
Spårbar standardflygfrakt

En kostnadseffektiv lösning för icke-brådskande försändelser globalt – fortfarande med full övervakning. Välj den hastighet och det pris som passar er budget så kommer vi att hålla er fullt informerad i varje steg av processen.

 

Få ett prisförslag
Air Charter

Sändning med tungt, skrymmande eller ömtåligt gods kan levereras med ett dedikerat flyg samma dag eller dagen efter ー i hela världen. Dedikerad flygfrakt börjar och slutar alltid med dedikerad vägtransport.

Få ett prisförslag
Next flight out (NFO)

NFO är en tidskritisk flygfrakttjänst som levererar brådskande försändelser på nästa tillgängliga flyg. Den erbjuder snabb leverans, tillgänglighet dygnet runt, global täckning, spårning, specialhantering och förbättrad säkerhet. NFO är idealisk för tidskänsliga varor, såsom ömtåliga varor eller kritiska reservdelar, och säkerställer snabb transport till destinationen. 

Få ett prisförslag
On Board Courier (OBC)

OBC-tjänsten utmärker sig genom att erbjuda enastående hastighet och tillförlitlighet. Varor transporteras på nästa tillgängliga flygning, vilket säkerställer minimala förseningar i transporttiden. En dedikerad kurir är ansvarig för godset säkerhet, vilket minskar risken för stöld, skador eller hanteringsfel under transporten.OBC-tjänster är tillgängliga dygnet runt, sju dagar i veckan. Denna flexibilitet gör det möjligt att skicka brådskande försändelser när som helst, vilket är kritiskt för branscher med akuta behov.

Få ett prisförslag

Få ett prisförslag

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

FAQ

Hur mycket kan ett flygplan transportera?

Hur mycket ett flyg kan transportera beror förståspå hur stort lastutrymmet är Inom flygfrakt finns fraktare som kan transportera upp till 100 ton. Vill ni veta hur mycket ert företag kan skickavia flyg globalt ー kontakta EDS.

Vad är flygfrakt?

Flygtransport innefattar allt gods som transporteras med flyg och är det optimala alternativet för affärskritiska leveranser. Genom att använda vår tjänst Air Charter eller On Board Courier kan ert gods levereras på andra sidan jorden redan samma eller nästkommande dag.

Vilka typer av flygfrakt finns det?

EDS erbjuder fyra olika lösningar för flygtransport och logistik beroende på hur snabbt er leverans måste vara framme och typ av gods. Lösningarna är Express, Air Charter, On board Courier och Spårbar standardflygfrakt.

Vilka är fördelarna med flygfrakt?

Den främsta fördelen med flygfrakt är att det går snabbt ー frakt med flyg är det i särklass mest effektiva valet. Flygfrakten erbjuder korta ledtider och hög precision på leveranserna. Bokar ni flygtransport via oss kan ni som kunder själva spåra leveransen.