Transportsätt

Vårt Express Dedicated Network™ är ett av de ledande logistiknätverken på den europeiska marknaden och erbjuder det mest flexibla sättet för att säkerställa en pålitlig leveransservice.

Vårt Express Dedicated Network™ är ett av de ledande logistiknätverken på den europeiska marknaden och erbjuder det mest flexibla sättet för att säkerställa en pålitlig leveransservice.

Vägtransport

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Express

Förlora inte en minut i produktivitet när er sändning skickas på snabbast möjliga sätt på väg via vårt Express Dedicated Network™. Dedikerad och precis hämtning över hela Europa – även utanför normala arbetstider – vi finns alltid här för er när ni behöver oss.

Samlast (LTL)

Nyttja det specialiserade Express Dedicated Network™ när det är möjligt att samlasta ert gods med annat gods. Nätverket består av ett flertal expresshubbar där vi har möjlighet att lasta om era sändningar med full kontroll utan att påverka ledtid eller leveranstid.

Projekt

När ni behöver transportera en icke-standardiserad sändning av varor till en specifik plats vid en specifik tidpunkt – eller i större skala än dina vanliga leveranser – då har vi en speciallösning för er. Berätta för oss om ert företags transport- och logistikutmaning så skräddarsyr vi en lösning för ert projekt.

Tre lastbilar kör på vägen | Express Delivery

Flygfrakt

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Express

Förlora inte en minut i produktivitet när er sändning skickas på snabbast möjliga sätt med flyg via vårt Express Dedicated Network™. Dedikerad och precis hämtning över hela världen – även utanför normala arbetstider – vi finns alltid här för er när ni behöver oss.

Standard flygfrakt

En kostnadseffektiv lösning för icke- akuta sändningar globalt – fullt övervakat och spårbart. Välj en ledtid och ett pris som passar er budget så håller vi er informerade om varje steg i transportkedjan.

Air Charter

Boka ert egna dedikerade flyg för stora och brådskande sändningar. Idealt för tungt, skrymmande och ömtåligt gods som behöver levereras samma eller nästkommande dag över hela världen. Vi kan ha ert dedikerade flygplan på plats inom 3h inom hela Europa. Dedikerad flygfrakt inleds och avslutas alltid med dedikerad vägtransport.

On Board Courier (OBC)

När er sändning är av högsta prioritet, kan ni skicka frakten med en dedikerad person på en omedelbar kommersiell flygavgång. Oberoende om frakten är brådskande produktionsmaterial eller känsliga mänskliga organ, är vår Onboard Courier service de mest effektiva och pålitliga transportsättet.

Flygfrakt | Express Delivery

Tågfrakt

Våra partners inom järnvägsfrakt går främst via den “nya sidenvägen”, som förbinder Kina med Europa och står för en allt större andel av de varor som importeras och exporteras från och till Asien. Dessutom är det ett mer kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ än flygfrakt.

FCL & LCL

Järnvägsfrakt med containrar sker på två sätt: full container (Full Container Load) och del av container (Less Container Load). Tillsammans med våra asiatiska partners skapar vi skräddarsydda FCL-, LCL- och konsolideringslösningar för våra kunder. Berätta för oss om er utmaning så hjälper vi er att göra rätt val.

Järnvägsfrakt | Express Delivery

Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Vi värnar om vårt oberoende som speditör för att kunna erbjuda flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

FCL & LCL

Sjöfrakt med containrar sker på två sätt: full container (Full Container Load) och del av container (Less Container Load). Om ni inte har tillräckligt med varor för att fylla en hel container själv kan grupplastning (LCL) vara ett bra alternativ. Vi kan hjälpa till med allt från globala logistikprojekt till tullhantering, cross trade, Ex works/FCA – DPU/DAP-försändelser, temperaturkänsliga kylda eller frysta varor och mycket mer.

Sjöfrakt | Express Delivery

Kontakta oss

Fyll i formuläret och återkommer till dig inom kort.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.