Exportera till Kanada

Vi erbjuder kompletta lösningar för att exporter till Kanada för företag med flera transportsätt.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Kanada Export

Kanada är ett av världens tio största handelsländer, vilket gör det till en mycket attraktiv destination för företag som vill exportera sina varor. De viktigaste exportvarorna från Kanada inkluderar motorfordon och delar, energiprodukter, maskiner och utrustning, metall och mineraler, och skogsprodukter. Om era produkter eller tjänster faller inom dessa kategorier, eller om ni tror att er produkt kan fylla en nisch på den kanadensiska marknaden, kan export Kanada vara ett utmärkt steg för att expandera er verksamhet.

Container

Tullregler vid export till Kanada

Kanada har ett omfattande system av tullar och avgifter för varor som importeras till landet. Dessa tullar varierar beroende på typen av varor och var de kommer irån. Dessutom tillämpas olika regler för varor som importeras för försäljning jämfört med varor som importeras för personligt bruk.

Det är också viktigt att notera att Kanada, som inte är medlem i EU, har sitt eget tullsystem, vilket skiljer sig från det som tillämpas inom EU. För vissa varor kan det finnas handelsavtal på plats mellan Kanada och EU som kan minska eller eliminera tullar, men det är avgörande att konsultera med EDS för att säkerställa att ni förstår alla de gällande reglerna och avgifterna.

Godstransport | Express Delivery

Kanada export med EDS Logistics

EDS Logistics har den erfarenhet och expertis som behövs för att hjälpa er navigera i de komplexa lagar och bestämmelser som gäller för Kanada export. Vi kan erbjuda råd om allt från transportmetoder och tulldeklarationer till att säkerställa att alla nödvändiga dokument är i ordning. Om ni överväger att exportera till Kanada, kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er att göra er expansion så smidig och framgångsrik som möjligt.

Boknings-förfrågan

Få ett prisförslag export till Kanada

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad kostar det att exportera till Kanada?

Kostnaden för att exportera till Kanada kan variera beroende på en mängd faktorer, inklusive typen av produkt, dess vikt och storlek, val av fraktmetod (sjö eller flyg), samt eventuella tullavgifter och skatter som kan tillkomma. EDS Logistics kan erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller era specifika behov och krav.

Vilka regler gäller när man exporterar från Sverige till Kanada?

När man exporterar till Kanada från Sverige eller något annat land, är det viktigt att vara medveten om de specifika tullregler och förfaranden som gäller. Detta kan inkludera krav på specifika dokument och certifikat, samt betalning av tullavgifter och skatter. Varje typ av produkt kan ha sina egna särskilda krav och det kan vara alltifrån skattesatser till förfarandekoder att ta hänsyn till. Därför rekommenderas det starkt att ni får professionell hjälp med detta, exempelvis från en expert som EDS Logistics, för att säkerställa att alla lagar och förordningar följs korrekt.

Hur kan EDS Logistics hjälpa till med export till Kanada?

EDS Logistics har den erfarenhet och expertis som behövs för att hjälpa er navigera i de komplexa lagar och bestämmelser som gäller för Kanada export. Vi kan erbjuda råd om allt från transportmetoder och tulldeklarationer till att säkerställa att alla nödvändiga dokument är i ordning. Om ni överväger att exportera till Kanada, kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er att göra er expansion så smidig och framgångsrik som möjligt.

Sea freight

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.