Exportera till Portugal

Vi erbjuder kompletta lösningar för att exporter till Portugal för företag med flera transportsätt.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Export till Portugal

Portugal, med sin starka ekonomi och strategiska läge i Sydvästra Europa, erbjuder en mängd möjligheter för internationell handel. Landet har en stark infrastruktur för import och export, vilket gör det till en idealisk destination för internationell handel. Dessutom har Portugal en öppen och växande ekonomi, vilket innebär att det finns en stark efterfrågan på en mängd olika produkter och tjänster.

Portugal är känt för sin öppenhet mot internationell handel. Landet är en av de största importörerna i Europa, vilket innebär att det finns en stor efterfrågan på importerade varor. Oavsett om du exporterar industriutrustning, livsmedel, kläder eller något annat, finns det en god chans att du hittar en marknad för dina produkter i Portugal.

Container

Vilka tullregler gäller vid Export till Portugal

Att navigera i tullprocessen kan vara komplicerat, men vårt erfarna team kan hjälpa till att göra det så smidigt som möjligt. Vi håller oss uppdaterade med de senaste tullreglerna och förfarandena för att säkerställa att ditt gods passerar tullen utan problem. Vi kan hjälpa till med allt från att fylla i tulldeklarationer till att skaffa nödvändiga certifikat och licenser.

Skicka gods utomlands | EDS

Vad kostar det att exportera till Portugal

Kostnaden för att exportera till Portugal kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive typen av gods, dess vikt och storlek, samt leveransmetoden. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och kommer att arbeta med dig för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för dina specifika behov.

Det är också viktigt att notera att det kan tillkomma extra kostnader, såsom försäkring och tullavgifter. Vi kommer att vara transparenta med alla kostnader från början, så att du kan göra en informerad beslut om den bästa lösningen för ditt företag.

Containerfrakt till Kina | Express Delivery

Hur lång tid tar det att exportera till Portugal?

Tidsramen för att exportera till Portugal kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avståndet mellan ursprungs- och destinationslandet, typen av transport som används, och eventuella tullförfaranden som måste genomföras. Vi kommer att arbeta med dig för att skapa en effektiv leveransplan som uppfyller dina tidsramar.

Vi förstår att tid är en viktig faktor när det gäller internationell handel. Därför strävar vi efter att erbjuda snabba och pålitliga leveranstjänster. Vi använder en kombination av sjö-, luft- och vägtransport för att säkerställa att ditt gods levereras på det mest effektiva och kostnadseffektiva sättet.

fraktkostnad för lastbil | Express Delivery

Exportera till Portugal med EDS Logistics

EDS Logistics är din partner för att exportera till Portugal. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive transport, tullklarering och lagerhantering. Vårt team av logistikexperter kommer att arbeta med dig för att förstå dina unika behov och skräddarsy en lösning som passar dig. Oavsett om du är ett litet företag som just börjar exportera, eller ett stort multinationellt företag med regelbundna fraktförfrågningar, kan vi erbjuda en lösning som passar dig.

Vi är stolta över vårt engagemang för kundservice. Vi tror att varje företag är unikt, och vi är dedikerade till att erbjuda personliga lösningar som uppfyller dina specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp med att navigera i tullprocessen, hitta den mest kostnadseffektiva transportmetoden, eller hantera lager och distribution, är EDS Logistics här för att hjälpa dig.

Boknings-förfrågan

Få ett prisförslag på export till Portugal

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid export till Portugal?

Vid export till Portugal gäller EU:s tullregler eftersom Portugal är medlem i Europeiska unionen. För varor från länder utanför EU kan det tillkomma tullar och avgifter.

Hur lång tid tar det att exportera till Portugal?

Leveranstiden för att exportera till Portugal kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avståndet mellan ursprungs- och destinationslandet, typen av transport som används och eventuella tullförfaranden. Vi kommer att arbeta med dig för att skapa en effektiv leveransplan som uppfyller dina tidsramar.

Varför ska jag välja EDS Logistics för att exportera till Portugal?

EDS Logistics erbjuder en personlig service, skräddarsydda lösningar och ett brett nätverk av resurser i Portugal. Vi har erfarenhet av att hantera internationell logistik och kan hjälpa till med allt från transport och tullklarering till lagerhantering. Oavsett om du är ett litet företag som just börjar exportera eller ett stort multinationellt företag, kan vi erbjuda en lösning som passar dina behov.

FTL transport med EDS | Express Delivery

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.