Exportera till Turkiet

Vi erbjuder kompletta lösningar för att exporter till Turkiet för företag med flera transportsätt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image

Exportera till Turkiet

Turkiet, en växande ekonomi och bro mellan Europa och Asien, erbjuder stora möjligheter för företag att expandera sina affärsverksamheter. Genom att exportera till Turkiet med EDS Logistics, kan ert företag dra nytta av denna dynamiska och snabbt växande marknad.

Skilland på FTL och LTL | Express Delivery

Vilka tullregler tillämpas vid Turkiet export

För Turkiet export finns det specifika tullregler och krav som företag måste följa. Även om Turkiet inte är medlem i EU, har landet ett tullunionavtal med EU, vilket innebär att många varor kan importeras till Turkiet från EU-länder utan tullavgifter. Men det finns fortfarande vissa specifika regler och certifikatkrav beroende på typen av varor som exporteras.

EDS Logistics erbjuder expertis inom denna aspekt av export till Turkiet. Vi kan hjälpa er att navigera genom dessa regler, tulldeklarationer och försäkra att alla nödvändiga dokument och certifikat är på plats. Detta innebär mindre huvudvärk för er och mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något – er verksamhet.

Godstransport | Express Delivery

Vad kostar export till Turkiet

Kostnaden för export till Turkiet kan variera beroende på flera faktorer, som typ av gods, transportmetod och destination. Hos EDS Logistics strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på era specifika behov och krav.

Frakt med fjärdepartslogistik | Express Delivery

Fördelar med att exportera till Turkiet

Att exportera till Turkiet erbjuder flera konkreta fördelar för ert företag, inklusive:

Tillgång till en stor marknad

Med en befolkning på över 80 miljoner människor är Turkiet en av de största konsumentmarknaderna i regionen, vilket erbjuder omfattande möjligheter för era produkter och tjänster.

Strategisk position

Turkiet fungerar som en bro mellan Europa och Asien, vilket ger ert företag tillgång till flera marknader med en enda export till Turkiet.

Tullavtal

Tack vare tullunion-avtalet mellan Turkiet och EU kan många varor importeras till Turkiet från EU-länder utan tullavgifter, vilket gör export Turkiet mer kostnadseffektivt.

Snabbt växande ekonomi

Turkiet har en av de snabbast växande ekonomierna i världen, vilket innebär att efterfrågan på olika varor och tjänster ständigt ökar.

Stöd från EDS Logistics

Med vår expertis och erfarenhet inom Turkiet export, kan vi hjälpa ert företag att övervinna alla potentiella hinder och dra full nytta av de möjligheter som den turkiska marknaden erbjuder.

container

Exportera till Turkiet med EDS Logistics

Låt EDS Logistics vara er pålitliga partner för export till Turkiet. Med vår expertis och skräddarsydda lösningar, kan vi hjälpa ert företag att navigera i det komplexa landskapet av internationell handel och maximera era affärsmöjligheter. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan göra er Turkiet export enklare och mer kostnadseffektiv.

Boknings-förfrågan

Få ett prisförslag på export till Turkiet

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler tillämpas vid export till Turkiet?

För Turkiet export finns det specifika tullregler och krav som företag måste följa. Även om Turkiet inte är medlem i EU, har landet ett tullunionavtal med EU, vilket innebär att många varor kan importeras till Turkiet från EU-länder utan tullavgifter. Det finns dock fortfarande vissa specifika regler och certifikatkrav beroende på typen av varor som exporteras.

Vad kostar export till Turkiet?

Kostnaden för export till Turkiet kan variera beroende på flera faktorer, som typ av gods, transportmetod och destination. Hos EDS Logistics strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på era specifika behov och krav.

Varför ska vi välja EDS Logistics för vår export till Turkiet?

EDS Logistics erbjuder en omfattande uppsättning tjänster för export till Turkiet, vilket gör oss till en optimal aktör för alla era behov av internationell frakt och logistik. Vi har lång erfarenhet inom Turkiet export. Vi säkerställer att vi kan leverera era varor till Turkiet snabbt, säkert och kostnadseffektivt.

Transportföretag med dedikerad sjöfrakt | Express Delivery