Express Delivery

Express Delivery är alternativet om ni vill att era varor ska levereras så snabbt som möjligt. Undvik onödiga produktionsstopp när er försändelse skickas på snabbast möjliga sätt på väg eller med flyg. Med dedikerad, tidsbestämd hämtning och leverans över hela världen finns vi där när ni behöver oss – 24 timmar om dygnet. Kontakta oss så presenterar vi en säker lösning för er tidskritiska transport inom 15-30 minuter som är anpassad efter ert företags specifika försändelse. En dedikerad lösning via vårt responsiva nätverk Express Dedicated Network™, med upphämtning inom 90 minuter i större delen av Europa.

  • Oöverträffad hastighet
  • Standardiserad frakt
bg-image

“EDS är ledande inom dedikerade transporter på marknaden, vilket också är EDS arv och kärna.”

Begär en offert

Och vi kontaktar dig inom 5 minuter

Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Fler transporttjänster
Dedicated Road

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Dedicated Air

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.