Flygfrakt till USA

Vi erbjuder kompletta lösningar med flygfrakt till USA för företag

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image

Flygfrakt till USA

Att skicka varor till USA via flygfrakt är en lika smidig process. Med EDS Logistics får du tillgång till en rad skräddarsydda tjänster som underlättar importprocessen till USA. Vi hanterar allt från plockning och packning till tullklarering och slutleverans inom USA.

Flygfrakt till USA med EDS Logistics innebär att du kan dra nytta av vår omfattande kunskap om de amerikanska importreglerna. Detta säkerställer att dina varor inte bara levereras snabbt utan också i överensstämmelse med alla gällande lagar och regler.

Skicka gods utomlands | EDS

Flygfrakt från USA

Flygfrakt från USA med EDS Logistics erbjuder företag en effektiv och pålitlig lösning för att transportera varor över Atlanten. Vår expertis och breda nätverk av flygfraktlösningar garanterar att dina varor hanteras professionellt och når sin destination i tid. Oavsett om det gäller elektronik, maskiner eller andra varor, ser vi till att allt från tullklarering till slutleverans sköts smidigt och effektivt.

Flygfrakt från USA är ett utmärkt val för tidskänsliga försändelser där snabbhet är av största vikt. Vi på EDS Logistics förstår betydelsen av att hålla tidsfrister och erbjuder därför prioriterade fraktalternativ för att möta våra kunders specifika behov.

frakt

Vad kostar flygfrakt USA?

Kostnaden för flygfrakt till och från USA kan variera beroende på flera faktorer, inklusive fraktens vikt, dimensioner och hur snabbt du behöver att dina varor levereras. Hos EDS Logistics strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser.

För en exakt kostnadsuppskattning för ditt specifika flygfrakt till USA, rekommenderar vi att du kontaktar oss direkt. Vårt team av experter är redo att ge dig en skräddarsydd och kostnadseffektiv lösning baserat på dina unika krav.

flygfrakt

Boka flygfrakt till och från USA

Att boka flygfrakt till och från USA är enkelt med EDS Logistics. Vi är här för att hjälpa dig med alla dina logistikbehov och ser fram emot att underlätta din handel mellan Sverige och USA. EDS Logistics är din pålitliga partner för alla typer av flygfrakt till och från USA. Med vårt engagemang för service av hög kvalitet och kundnöjdhet, kan du lita på att vi levererar dina varor säkert, effektivt och i tid. 

Få ett prisförslag

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er flygfrakt

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

usp

IATA-certifierade

Vi är IATA-certifierade.