Företagsfrakt

EDS Logistics står fram som en ledande aktör inom företagsfrakt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter de unika behoven hos varje företag. Skicka er förfrågan till oss för att upptäcka vår kompletta företagsfrakt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image
usp

Vägfrakt

usp

Sjöfrakt

usp

Flygfrakt

usp

Tågfrakt

Företagsfrakt

Företagsfrakt är inte bara en fråga om att flytta varor från punkt A till punkt B. Det handlar om att skapa en sömlös, effektiv och kostnadseffektiv process som integrerar alla aspekter av logistikkedjan. Hos EDS Logistics förstår vi komplexiteten i företagsfrakt. Vi erbjuder en omfattande tjänst som inkluderar allt från lagerhållning och orderhantering till transport och leverans. Vårt mål är att optimera er logistikprocess, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

frakt

Frakt för företag

När det gäller frakt för företag, är det viktigt att ha en partner som inte bara förstår de logistiska utmaningarna utan också de specifika behoven och kraven i er bransch. EDS Logistics har erfarenheten och expertisen att hantera en mängd olika fraktbehov, från standardpaket till specialiserade och skrymmande försändelser. Vår flexibilitet och anpassningsförmåga säkerställer att vi alltid kan erbjuda den mest effektiva och kostnadseffektiva frakten för ert företag.

frakt

Vad kostar frakt för ett företag?

Kostnaden för frakt för företag kan variera beroende på flera faktorer, såsom försändelsens storlek och vikt, destination, och önskad leveranstid. Hos EDS Logistics strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi upprätthåller personlig service. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och skräddarsyr frakt för företag för att erbjuda den mest kostnadseffektiva lösningen.

Trygg och säker leverans | EDS

Boka företagsfrakt med EDS Logistics

Att boka företagsfrakt med EDS Logistics är enkelt och okomplicerat. Vårt team av erfarna logistiagenter är redo att guida dig genom varje steg i processen, från initial konsultation till slutleverans. I en värld där logistik och tidseffektivitet är avgörande, är EDS Logistics er ideala partner för att säkerställa att er företagsfrakt hanteras med expertis och dedikation. Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig att optimera er företagsfrakt.

Boknings-förfrågan

Skicka förfrågan och få ett prisförslag på företagsfrakt

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er flygfrakt

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

usp

IATA-certifierade

Vi är IATA-certifierade.