Importera från Australien

Att importera varor från Australien till Sverige kan vara en komplex process, men med EDS Logistics vid er sida blir det enkelt och smidigt. Vi erbjuder en fullständig service som täcker allt från tullklarering till leverans till ert företag. Vår expertis inom internationell logistik och vår djupgående kunskap om importregler och -förfaranden gör oss till det självklara valet för alla era importbehov.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Vad kan man importera från Australien

Australien är en av världens största exportörer av råvaror och jordbruksprodukter, men landet producerar också en rad andra varor av hög kvalitet. Allt från vin och kött till mineraler, teknik och mode kan importeras. Däremot får man inte importera varor från Australien som exempelvis tobak eller alkohol. Dessutom kan ni inte heller importera farligt gods utan särskilt tillstånd. EDS Logistics har erfarenhet av att hantera en mängd olika varor och kan säkerställa att er import från Australien går smidigt och effektivt.

Vilka regler gäller vid import från Australien

Import från Australien till Sverige kräver tullklarering, inklusive inlämning av en importdeklaration och betalning av tull och skatt. Varor måste klassificeras enligt rätt varukod och vissa varor kan kräva särskilda licenser eller tillstånd. När er import från Australien har anlänt till Sverige måste varorna presenteras för tullklarering på en godkänd plats. EDS Logistics kan hjälpa er att navigera genom dessa processer och säkerställa att er import överensstämmer med alla gällande lagar och förordningar.

Vad kostar det att importera varor från Australien

Australien ligger utanför EU och därav tillkommer tull. Kostnaden för att importera varor från Australien kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive typen av varor, moms, storleken på sändningen, leveransvillkoren, tullavgifter och skatter. EDS Logistics erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsstrukturer, så att ni alltid vet vad ni betalar för. Vi kan också hjälpa till med att optimera era importkostnader genom effektiv logistikplanering och tullrådgivning.

LTL terminal | Express Delivery

Importera från Australien med EDS Logistics

Oavsett vad ni importerar från Australien, kan EDS Logistics erbjuda den service och expertis ni behöver för att göra importen smidig och kostnadseffektiv. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på er import från Australien.

Boknings-förfrågan

Få ett prisförslag på import från Australien

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid import från Australien till Sverige?

Import från Australien till Sverige kräver tullklarering, inklusive inlämning av en importdeklaration och betalning av tull och skatt. Varor måste klassificeras enligt rätt varukod och vissa varor kan kräva särskilda licenser eller tillstånd. När er import från Australien har anlänt till Sverige måste varorna presenteras för tullklarering på en godkänd plats.

Vad kostar det att importera från Australien?

Kostnaden för att importera varor från Australien kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive typen av varor, moms, storleken på sändningen, leveransvillkoren, tullavgifter och skatter. EDS Logistics erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsstrukturer, så att ni alltid vet vad ni betalar för.

Hur lång tid tar det att importera varor från Australien?

Leveranstiden för varor från Australien till Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av transport som används och varorna själva. EDS Logistics strävar efter att säkerställa att dina varor levereras så snabbt och effektivt som möjligt.

Godstransport | Express Delivery

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.