Importera från Finland

Att importera från Finland kan verka komplicerat och tidskrävande, men med EDS Logistics blir processen enkel och effektiv. Vi på EDS Logistics har erfarenhet och expertis inom Finland import , vilket säkerställer en smidig import av varor.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Importera från Finland

Finland är känt för sin höga produktkvalitet och är en av världens ledande exportörer av teknik, träprodukter och metallvaror. Företag som väljer att importera från Finland kan dra nytta av landets innovativa och högkvalitativa produkter, vilket kan ge dem en konkurrensfördel på marknaden. Dessutom underlättas handel mellan EU-länder av gemensamma handelsavtal, vilket minimerar handelshinder.

LTL terminal | Express Delivery

Vilka regler finns vid import Finland?

Att importera från Finland innebär att följa ett antal tull- och importregler. Som medlem av EU, har Finland tillämpat EU:s tullagstiftning. Detta innebär att varor som transporteras inom EU inte behöver betala tull, men de måste fortfarande följa vissa importregler och standarder.

Dessa regler kan inkludera allt från produktcertifieringar till märkning och förpackning. Som en del av våra tjänster på EDS Logistics hjälper vi dig att navigera i dessa regler för att säkerställa att din importprocess är fri från hinder.

Vad kostar det att importera från Finland?

Kostnaderna för att importera från Finland kan variera beroende på en rad faktorer. Dessa kan inkludera värde och vikt av varor, transportkostnader, försäkringskostnader och eventuella tullavgifter eller skatter.

Med EDS Logistics kan vi hjälpa dig att förstå alla dolda avgifter och att skapa en klar och transparent kostnadsstruktur. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster och arbetar för att hitta de mest kostnadseffektiva transportlösningarna för ditt företag.

lastbil

Importera från Finland med EDS

Med EDS Logistics blir processen att importera från Finland enklare än någonsin. Vi erbjuder en omfattande tjänst som omfattar allt från tullklarering till leverans av varor. Vår expertis inom området Finlands import säkerställer att vi kan hantera alla aspekter av importprocessen på ert företags vägnar.

Hos EDS Logistics förstår vi att varje företag är unikt och att importbehoven kan variera. Därför skräddarsyr vi våra tjänster för att passa varje företags specifika behov och mål.

Oavsett om du är ny på importmarknaden eller letar efter en mer effektiv lösning för att importera från Finland, kan EDS Logistics hjälpa dig. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan stödja din importverksamhet.

flygfrakt skalas | Express Delivery

Få ett prisförslag på import från Finland

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid import från Finland till Sverige?

Eftersom både Sverige och Finland är medlemmar i EU, finns det inga tullavgifter när du importerar varor från Finland. Dock måste företag vara registrerade för moms och ha ett momsregistreringsnummer i Sverige för att importera varor.

Vad kostar det att importera från Finland?

Den totala kostnaden för att importera varor från Finland beror på flera faktorer, inklusive värdet på varorna, transportkostnader och försäkringskostnader. Även om det inte finns några tullavgifter att betala vid import från Finland, kan det ändå finnas vissa avgifter att betala till Tullverket.

Hur lång tid tar det att importera varor från Finland?

Leveranstiden för varor från Finland till Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av transport som används och varorna själva. EDS Logistics strävar efter att säkerställa att dina varor levereras så snabbt och effektivt som möjligt.

Containerfrakt med EDS

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.