Importera från Hongkong

Vi erbjuder kompletta lösningar för att importera från Hongkong som företag med flera transportsätt.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Import från Hongkong till Sverige

Att importera varor från Hongkong till Sverige kan vara en lönsam men också komplex process, beroende på vilken typ av produkt som importeras.

Det finns många regler och förordningar man behöver ha i åtanke när man ska importera varor från Hongkong. Till att börja med måste ert företag registreras som importör och tilldelas ett EORI nummer. Det är kostnadsfritt och man ansöker om det på Tullverkets hemsida.

För att säkerställa att er Hongkong import går smidigt och enligt plan, kan EDS Logistics erbjuda expertis och hjälp genom hela importen från Hongkong. Vi hjälper er med allt från logistik och transport till tulldeklarationer och försäkringar.

Skicka gods med EDS | EDS

Import från Hongkong Tull

Eftersom Hongkong är en särskild administrativ region i Kina, är det viktigt att notera att tullreglerna kan skilja sig från de som gäller för fastlandet. Import från Hongkong till Sverige är underkastad av både internationella samt europeiska regler och bestämmelser. Det kan innebära att ni måste betala tullavgifter och moms beroende på vilka varor ni importerar.

Det är avgörande att förstå och följa dessa regler för att säkerställa en problemfri Hongkong import. Med EDS Logistics som er importpartner, kan ni lita på att vi kommer att guida er genom dessa regler, hantera tulldeklarationer och säkerställa att er import från Hongkong överensstämmer med alla tillämpliga lagar och bestämmelser.

FTL transport med EDS | Express Delivery

Importera från Hongkong med EDS Logistics

EDS Logistics förstår att varje företag har unika behov och krav när det gäller Hongkong import. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar just era behov när ni importerar från Hongkong. Vi tar hand om alla aspekter av importen, vilket ger er tid att fokusera på er verksamhets huvudsakliga uppgifter. Vare sig ni är ett litet eller ett etablerat företag som letar efter nya importmöjligheter, står vi redo att stödja er Hongkong import.

import och export | Express Delivery

Få ett prisförslag på import från Hongkong

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid import från Hongkong till Sverige?

Eftersom Hongkong är en särskild administrativ region i Kina, är det viktigt att notera att tullreglerna kan skilja sig från de som gäller för fastlandet. Import från Hongkong till Sverige är underkastad av både internationella samt europeiska regler och bestämmelser. Det kan innebära att ni måste betala tullavgifter och moms beroende på vilka varor ni importerar.

Vad kostar det att importera från Hongkong?

Kostnaden för att importera varor från Hongkong kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive typen av varor, storleken på sändningen, leveransvillkoren, tullavgifter och skatter. EDS Logistics erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnadsstrukturer, så att ni alltid vet vad ni betalar för.

Vilka typer av varor kan jag importera från Hongkong?

Hongkong är en av världens största handelsnav och erbjuder en mängd av produkter av hög kvalitet. Oavsett om det handlar om elektronik, smycken, kläder eller andra varor, kan import från Hongkong bidra till att diversifiera och berika ert företags produktutbud.

Hur lång tid tar det att importera varor från Hongkong?

Leveranstiden för varor från Hongkong till Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av transport som används och varorna själva. EDS Logistics strävar efter att säkerställa att dina varor levereras så snabbt och effektivt som möjligt.

Vilka dokument behöver jag för att importera varor från Hongkong?

För att importera varor från Hongkong till Sverige krävs det att ert företag registreras som importör och tilldelas ett EORI nummer. Det är kostnadsfritt och man ansöker om det på Tullverkets hemsida

Hur påverkas importen från Hongkong av att det är en särskild administrativ region i Kina?

Eftersom Hongkong är en särskild administrativ region i Kina, är det viktigt att notera att tullreglerna kan skilja sig från de som gäller för fastlandet. Import från Hongkong till Sverige är underkastad av både internationella samt europeiska regler och bestämmelser.

Vilka tjänster erbjuder EDS Logistics för import från Hongkong?

EDS Logistics erbjuder skräddarsydda lösningar som passar just era behov när ni importerar från Hongkong. Vi tar hand om alla aspekter av importen, vilket ger er tid att fokusera på er verksamhets huvudsakliga uppgifter. Vare sig ni är ett litet eller ett etablerat företag som letar efter nya importmöjligheter, står vi redo att stödja er Hongkong import.

Sea freight

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.