Importera från Indien

Vi erbjuder kompletta lösningar för att importera från Indien som företag med flera transportsätt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image

Importera varor från Indien till Sverige

Att importera varor från Indien till Sverige kan ge er verksamhet möjlighet att diversifiera och förbättra ert produktutbud, samtidigt som ni kan dra nytta av konkurrenskraftiga priser. Hos EDS Logistics kan vi hjälpa er att hantera hela processen med att importera varor från Indien, från transportplanering och tullhantering till leverans.

Intermodala transporter | EDS

Vad kostar det att importera från Indien?

Kostnaden för att importera från Indien till Sverige kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive vilken typ av varor ni importerar, transportmetoden ni väljer, och eventuella tullavgifter och skatter. EDS Logistics kan hjälpa er att förstå alla de potentiella kostnader som kan uppkomma när ni importerar från Indien och säkerställa att ni får bästa möjliga värde för er import från Indien.

Skicka gods | EDS

Vilka tullregler gäller vid import från Indien?

Vid import från Indien till Sverige gäller det att noggrant följa en mängd olika tullregler och bestämmelser. För det första kan varor som importeras från Indien till Sverige vara föremål som innefattar tullavgifter. Tullavgifterna beräknas oftast som en procentandel av varans tullvärde, som består av produktens pris, transportkostnader och försäkringskostnader.

Utöver tullavgifterna tillkommer det även moms på de importerade varorna. Momsen beräknas baserat på varans tullvärde plus eventuella tullavgifter.

Vid import från Indien kan det också krävas att ni tillhandahåller vissa dokument. Dessa kan inkludera en faktura, ett transportdokument och eventuellt ett ursprungsintyg. I vissa fall kan det även krävas specifika hälsocertifikat eller produktcertifieringar.

EDS Logistics är här för att hjälpa till. Vi kan erbjuda expertis och stöd för att säkerställa att er importprocess från Indien är i linje med alla gällande regler och bestämmelser, vilket minimerar risken för förseningar eller extra kostnader. Med EDS Logistics vid er sida kan ni känna er trygga i att er import från Indien kommer att hanteras professionellt och effektivt.

Skicka gods utomlands | EDS

Importera från Indien med EDS Logistics

Med EDS Logistics som er partner för import från Indien, kan ni dra nytta av vår djupgående expertis och erfarenhet inom internationell logistik. Vi kan hantera alla aspekter av importprocessen, från att organisera transport och hantera tullklarering till att säkerställa att era varor levereras säkert och i tid. Genom att importera från Indien med EDS Logistics kan ni öka er verksamhets effektivitet och konkurrenskraft, samtidigt som ni kan fokusera på det ni gör bäst.

5PL logistik i hamnen | EDS

Få ett prisförslag på import från Indien

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid import från Indien till Sverige?

Import från Indien till Sverige kräver tullklarering, inklusive inlämning av en importdeklaration och betalning av tull och skatt. Varor måste klassificeras enligt rätt varukod och vissa varor kan kräva särskilda licenser eller tillstånd. När er import från Indien har anlänt till Sverige måste varorna presenteras för tullklarering på en godkänd plats.

Vilka produkter kan jag importera från Indien?

Indien har en mycket diversifierad industriell produktion, vilket gör landet till en värdefull källa för import. Från teknik och läkemedel till textilier och jordbruksprodukter, kan Indien erbjuda ett brett spektrum av produkter av hög kvalitet för import.

Hur kan EDS Logistics hjälpa mig med min import från Indien?

Med EDS Logistics som er partner för import från Indien, kan ni dra nytta av vår djupgående expertis och erfarenhet inom internationell logistik. Vi kan hantera alla aspekter av Indien import, från att organisera transport och hantera tullklarering till att säkerställa att era varor levereras säkert och i tid.