Kurirleverans

Med kurirleverans avses gods som transporteras av en kurir, vanligtvis med syftet att säkerställa att ingen som är obehörig kan ta del av innehållet. Genom att använda EDS kurirtjänst säkerställer ni att ert gods transporteras på ett smart sätt, kommer fram i tid och i rätt händer.

  • Trygg kurirleverans
  • OBC
  • Snabb och personlig service

Med kurirleverans avses gods som transporteras av en kurir, vanligtvis med syftet att säkerställa att ingen som är obehörig kan ta del av innehållet. Genom att använda EDS kurirtjänst säkerställer ni att ert gods transporteras på ett smart sätt, kommer fram i tid och i rätt händer.

  • Trygg kurirleverans
  • OBC
  • Snabb och personlig service

Vad är kurirleverans 

Kurir från franska courier, är en person eller företag som levererar meddelanden eller paket. Med kurirleverans avses gods som transporteras av en kurir, vanligtvis med syftet att säkerställa att ingen som är obehörig kan ta del av innehållet. Den vanligaste kurirtjänsten är On board Courier (OBC). En On Board Courier eller OBC är en kurir som personligen följer med snabba och tidskritiska försändelser och levererar dem till mottagaren personligen.

Trygg och säker leverans | EDS

Hur fungerar kurirleverans 

Den främsta anledningen till att folk efterfrågar om en kurirleverans är för att minimera de allvarliga riskerna för leveranskedjan. Användningen av en kurir ombord kan också betraktas som en kostnadseffektiv lösning för en pågående tidskänslig efterfrågan. On Board Couriers levererar exempelvis akuta nödvändiga reservdelar, viktiga dokument och medicinteknik. Syftet är att så snabbt som möjligt och med högsta möjliga säkerhet transportera från punkt A till B. EDS erbjuder trygg, smidig och effektiv kurirleverans

Effektiv kurirleverans | EDS

När ska du använda budtjänster ombord?

När köparen eller säljaren behöver godset snabbt

Från sentimentala föremål till industriella material, många föremål behövs akut över hela landet eller världen. I det här fallet rekommenderas att använda en kurirleverans eftersom det är en av de snabbaste metoderna för att få varan till sin destination.

När föremålen är ömtåliga

Olika multinationella organisationer är beroende av ett fåtal högvärdiga produkter som kan kräva testning eller certifiering på en global scen. Eftersom vissa gods kan vara ömtåliga måste de påskynda sina leveranser säkert via kurirleverans. Faktum är att hälso- och sjukvårdsföretag, kemiföretag och biologiska forskningsorganisationer ofta använder sådana tjänster för att transportera sina färska och högvärdiga prover och produkter.

När högvärdiga varor behöver skickas

Vissa föremål kan få företag att förlora värdefullt gods om de skadas eller kommer bort på vägen. I det här fallet är det bättre för dessa företag att skicka sina varor via kurirleverans. Vanliga exempel är exklusiva smycken och teknikrelaterade prototyper.

Trygg Kurirleverans | EDS

Fördelar med kurirtjänster

Kurirleverans är experter på att snabbt och säkert få fram bud till rätt personer. EDS ser till de bästa sätten att få ditt anbud dit den ska, utan förseningar eller olyckor. Genom att använda EDS kurirtjänst säkerställer ni att ert gods transporteras på ett smart sätt, kommer fram i tid och i rätt händer. Nedan är en snabb titt på några av de mest förekommande fördelarna med att använda en kurirtjänst. 

 

Säkert

När en vara skickas via OBC kommer den att listas som kurirens egendom. Detta innebär att föremålet alltid kommer att förbli i personens ägo. Eftersom det mesta av last i handbagage inte checkas in i flygplanet, finns det mindre chanser att föremålet saboteras, blir stulen, eller kommer bort. 

Lätt att spåra

Med tanke på arten av varorna som transporteras kommer EDS kurir att tillhandahålla ständiga uppdateringar för kunden, t.ex. live uppdateringar av tillgångens nuvarande plats. Detta gör att kunden har optimal kontroll över sin försändelse. Jämfört med vanliga budtjänster tenderar kurirtjänst att använda de säkraste och mest tidseffektiva vägarna. 

EDS kurirleverans | EDS

Kurirleverans med EDS

När er sändning är av högsta prioritet, kan ni skicka frakten med en dedikerad person på en omedelbar kommersiell flygavgång. Oberoende om frakten är brådskande produktionsmaterial eller känsliga mänskliga organ, är vår Onboard Courier service de mest effektiva och pålitliga transportsättet.

Godkänner kurirleverans | EDS

Få ett prisförslag på Kurirleverans.

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad är kurirleverans?

Kurirleverans är experter på att snabbt och säkert få fram leverans till rätt personer. EDS ser till de bästa sätten att få er försändelse dit det ska, utan förseningar eller olyckor. Kontakta EDS för att boka Kurirleverans. 

Kurirleverans med EDS | EDS

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport