Logistikföretag

EDS Logistics är ett logistikföretag som ansvarar för hela kundens logistikkedja från beställning till slutleverans, genom tidseffektiva och kostnadseffektiva transporter. Oavsett förfrågan är vårt huvudfokus att alla transporter går smidigt, snabbt och säkert genom innovativa skräddarsydda lösningar. 

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service

EDS Logistics är ett logistikföretag som ansvarar för hela kundens logistikkedja från beställning till slutleverans, genom tidseffektiva och kostnadseffektiva transporter. Oavsett förfrågan är vårt huvudfokus att alla transporter går smidigt, snabbt och säkert genom innovativa skräddarsydda lösningar. 

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service

Ett dedikerat logistikföretag i Sverige

EDS är ett logistikföretag i Sverige som grundades 2011 med ambitionen att vara det självklara valet när det kommer till expresstransport och dedikerad teknisk support längs hela leverantörskedjan. Idag är EDS ett logistikföretag med leverans i vårt DNA. För oss är det mer än att bara transportera något från en punkt till en annan. Vi levererar en förstklassig service och förenklar logistik. EDS utmanar det gamla och ses som en innovationskraft i en konservativ bransch. Vi värderar våra kunder högt och vi har ett användarcentrerat förhållningssätt till problemlösning.

Fjärdepartslogistik med EDS | Express Delivery

Vad innebär det att vara ett logistikföretag?

Sedan start har EDS utökat ett brett nätverk med världens ledande aktörer. Genom vårt expanderade nätverk kan vi enkelt skräddarsy alla typer av logistiklösningar för era företagstransporter. Vi tillhandahåller ett flertal tjänster, engångs- eller kontinuerliga, oavsett om ni är ute efter en kostnadseffektiv eller tidseffektiv leverans. Vi är en dedikerad logistikpartner som erbjuder hela logistikkedjan. 

Vid bokning tilldelas ni en personlig logistikagent som säkerställer leverans i tid – med förstklassig service från hämtning till slutleverans. För er säkerhet spårar vi alla försändelser via vårt centraliserade kontrolltorn som är tillgängligt 24/7, 365 dagar om året.

Förman kontroll lastning Containerlåda från fraktfartyg | EDS

Fördelar med 3-pl Logistikföretag

EDS är ett logistikföretag som har specialiserat sig på logistik som en helhetslösning för andra företag. Så kallat 3PL eller tredjepartslogistik som det heter i Sverige. Vårt mål är att motverka minskad produktivitet när ni transporterar ert gods på ett tryggt och effektivt sätt. 3PL anses idag vara ett av de mest effektiva lösningarna för optimering av logistikuppgifter. Fördelen med att välja ett tredjepartslogistikföretag är att ni betalar bara för det som ska nyttjas. På så vis blir det ett kostnadseffektivt alternativ och bidrar till att ni kan ägna mer tid på att utveckla er kärnverksamhet.

Två män jobbar med datorer | Express Delivery

Komplett skräddarsydd logistik för era affärsbehov

Standard Delivery

Transportera dina sändningar på ett kostnadseffektivt sätt med personlig service.

 • Kostnadseffektiva leveranser
 • För standardflöden och varor
Läs mer Kontakta oss
Express Delivery

Leverera din tids- eller affärskritiska försändelse direkt med några av marknadens snabbaste transporter.

 • Oöverträffad effektivitet
 • För standardflöden och varor.
Läs mer Kontakta oss
Control Tower Basic

Låt EDS säkerställa en kontinuerlig kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv beställningsprocess för dina standardleveranser.

 • Hanterar den operativa processen för all er dagliga logistik.
 • Standardtransporter
Läs mer Kontakta oss
Control Tower Complete

Låt EDS agera som er inhouse logistikavdelning som kvalitetssäkrat och kostnadseffektivt tar över hela logistikprocessen för er verksamhet.

 • Ansvarig för de operativa processerna och sköter all daglig logistik.
 • Inkluderar standard, express och komplex transport
Läs mer Kontakta oss

Varför ska man välja EDS som logistikföretag?

Under 2018 och 2019 nominerades EDS av DI Gasell till ett av de snabbast växande logistikföretag i Sverige.  I samband med det  tog vi viktigt steg genom att bli IATA-certifierade och kunde därigenom erbjuda hela spektrat av express flygtransport inhouse. Idag arbetar vi på EDS med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och vi bistår även större transportföretag.

EDS är ett innovativt logistikföretag som utmanar traditionella transportföretag med kompletta, dedikerade logistiklösning. Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt, året om. 

Kontakta oss

Fyll i formuläret och vi kontaktar er inom kort.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er frakt

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transporter