Skicka gods

När ni ska skicka gods med EDS tilldelas ni en egen logistikagent som ansvarar för er försändelse, från hämtning till slutleverans. Vårt syfte är att optimera er leveranskedja och på så sätt ge er konkurrensfördelar.

  • Kostnadseffektiva logistiklösningar
  • Snabb och personlig service

När ni ska skicka gods med EDS tilldelas ni en egen logistikagent som ansvarar för er försändelse, från hämtning till slutleverans. Vårt syfte är att optimera er leveranskedja och på så sätt ge er konkurrensfördelar.

  • Kostnadseffektiva logistiklösningar
  • Snabb och personlig service

Enkelt sätt att skicka gods på

När ni ska skicka gods med EDS tilldelas ni en egen logistikagent som ansvarar för er försändelse, från hämtning till slutleverans. Er personliga agent tillhandahåller er löpande uppdatering om transportstatus. Vårt syfte är att optimera er leveranskedja och på så sätt ge er konkurrensfördelar. Genom EDS personliga förstklassiga service och spetskompetens säkerställer vi bättre och säkrare leverans för er. Med EDS kan ni skicka gods genom våra flera olika tjänster. Vi erbjuder även dedikerad express delivery, standard delivery och andra innovativa logistiklösningar som möter era krav för varje specifik sändning.

Standard delivery

Standard Delivery är er trygga och kostnadseffektiva logistiklösning som gör att ni kan hålla era löften till era kunder. Kombinera olika transportsätt med få omlastningar på väg, flyg, järnväg eller sjö – och ha möjlighet att byta leveranssätt och utlämningsställe efter bokad transport.

Express delivery

Express Delivery är alternativet om ni vill att era varor ska levereras så snabbt som möjligt. Undvik onödiga produktionsstopp när er försändelse skickas på snabbast möjliga sätt på väg eller med flyg. Med dedikerad, tidsbestämd hämtning och leverans över hela världen finns vi där när ni behöver oss – 24 timmar om dygnet. En dedikerad lösning via vårt responsiva nätverk Express Dedicated Network™, med upphämtning inom 90 minuter i större delen av Europa.

Skicka gods med Express Delivery | EDS

Skicka gods inom Sverige

Med EDS kan ni skicka gods inom Sverige med våra dedikerade transporttjänster. Vårt syfte är att se till att ni inte förlorar produktivitet när ni transporterar ert gods på ett tryggt och effektivt sätt. Med vår spetskompetens och vårt breda kontaktnät tillhandahåller vi skräddarsydda prisvärda logistiklösningar som möter era behov. Vi finns tillgängliga dygnet runt för personlig service och presenterar en logistiklösning inom 30 minuter. 

Skicka gods inom Sverige | EDS

Skicka gods utomlands

När ni ska skicka gods utomlands tillhandahåller vi samma tjänster som vid inrikes. EDS är ett internationellt transportföretag som verkar i ett världsomfattande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande aktörer. Vi säkerställer en skyddad transport där varor kommer fram säkert, smidigt och inom den estimerade tidsramen. Vi värnar om vårt oberoende som speditör och tillhandahåller flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. EDS finns med från start till slutleverans och rådger er även om leveransvillkoren Incoterms. Incoterms beskriver vem som står för risken under transporten, vem som ska betala kostnaderna och vilka skyldigheter köparen och säljaren besitter. Att anlita EDS för att skicka gods utomlands är ett tryggt val.

Skicka gods utomlands | EDS

Skicka gods med EDS

Skicka gods med EDS är säkert. EDS är ett innovativt logistikföretag som utmanar traditionella transportföretag med komplett, dedikerad transport. Vi finns tillgängliga för support dygnet runt, året om. Vi tillhandahåller allt från global transport till tullhantering. Vi garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och inom tidsramen. 

Vägtransport 

Genom vägtransport transporterar man gods på ett effektivt sätt från en punkt till en annan. EDS vägnätverk, Express Dedicated Network™, är kontinuerligt expanderande och sträcker sig över hela Europa.  Vägtransport har blivit ett allt mer attraktivt fraktalternativ. Den främsta anledningen är kortare ledtider och kostnadseffektiv transport av last.

Flygfrakt

När produktionen står still och det saknas en viktig komponent är flygfrakt det optimala valet. Ett flyg kan ta ert gods mellan Europa och Asien på samma eller nästkommande dag. EDS arbetar med några av de största företagen inom svensk produktionsindustri och bistår även större transportföretag.

Tågfrakt

Hög avgångsfrekvens, korta transittider och multimodal kompatibilitet gör tågfrakt till ett tryggt och effektivt sätt att transportera gods från en världsdel till en annan. Då järnvägstransport kan frakta stora mängder gods och ger låga koldioxidutsläpp fortsätter tåg att vara ett kostnadseffektivt och miljövänligt fraktalternativ.

Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

Skicka gods med EDS | EDS

Intresserad av att skicka gods med EDS?

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort.

FAQ

Hur kan du skicka gods med väg, flyg, tåg och sjö?

Ni kan skicka ert gods med EDS innovativa logistiklösningar. Vi erbjuder dedikerade transporter för alla transportsätt. Vi är ett internationellt logistikföretag och ser till att ert gods tar er från punkt A till B genom tids- och kostnadseffektiva lösningar. Kontakta EDS för att skicka ert gods med oss.

Vad kostar det att skicka gods på väg?

Fraktkostnaderna för gods på väg är baserade på hur godset fraktas. För att hitta det mest prisvärda alternativet för just ert gods är det därför viktigt att jämföra totalkostnaden med kostnaden per kubikmeter. Kontakta EDS för ett prisförslag för er vägtransport.

Vad kostar det att skicka varor med flyg?

Kostnaden för att skicka varor med flyg är baserade på hur godset fraktas. Kontakta EDS för att hitta det mest prisvärda alternativet för just ert gods.

Vad kostar det att skicka varor med tåg?

Fraktkostnaderna för att skicka varor med tåg är baserade på hur godset fraktas. Kontakta EDS för ett prisförslag för er tågfrakt. Vii erbjuder skräddarsydd tågfrakt till marknadsmässiga priser.

Vad kostar det att skicka varor till sjöss?

Fraktkostnaderna för att skicka varor till sjöss är baserade på hur godset fraktas. För att hitta det mest prisvärda alternativet för just ert gods är det därför viktigt att jämföra totalkostnaden med kostnaden per kubikmeter. Kontakta EDS för ett prisförslag för er sjötransport.

Skicka gods | EDS

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport