Specialtransport

 • EDS hjälper er med allt som krävs för att ta ert gods från punk A till punkt B på effektivaste sätt. Vi möter era krav för varje specifik sändning och presenterar en skräddarsydd logistiklösning. 
 • Kostnadseffektiva logistiklösningar
 • Snabb och personlig service
 • EDS hjälper er med allt som krävs för att ta ert gods från punk A till punkt B på effektivaste sätt. Vi möter era krav för varje specifik sändning och presenterar en skräddarsydd logistiklösning. 
 • Kostnadseffektiva logistiklösningar
 • Snabb och personlig service

Vad är specialtransporter

En specialtransport är en transport som inte tillhör den vanliga transporten. EDS hjälper er med allt som krävs för att ta ert gods från punk A till punkt B på effektivaste sätt. Exempel på specialtransporter kan vara att det som ska transporteras inte får plats, och ej kan lastas i en vanlig lastbils utrymme, utan kräver speciella anvisningar som bred last eller tung last. 

Vid specialtransporter används ibland både stora och breda fordon. Specialtransporter är vanligtvis därför märkta med ”Bred last” och behöver under vissa omständigheter även uppbackning från följebilar och transportledare. EDS tillhandahåller flera tjänster för ert gods vare sig det är tungt, brett eller högt. Vi möter era krav för varje specifik sändning och presenterar en skräddarsydd logistiklösning. 

EDS erbjuder en mängd olika specialtransporter:
 1. – Överdimensionella laster
 2. – Tungt lyft
 3. – Projekt logistik
 4. – Komplexa multimodala transporter
 5. – Supply Chain analyser
 6. – Riskbedömningar
 7. – Lastkontroll
 8. – Lastning/lossningsövervakning
 9. – Terminaltjänster
Specialtransport | Express Delivery

Hur fungerar specialtransporter 

Specialtransporter kräver noggrann planering, kunskap och erfarenhet som EDS tillhandahåller. Vissa typer av gods som är särskilt stort kräver även tillstånd för att få transporteras på allmän väg. Inom vägtransport finns det flera olika tillstånd och när man ska hantera extra tungt eller farligt gods behövs även certifikat för att få hantera godset. 

Vi på EDS skräddarsyr alltid en helhetslösning för er transport. Vi hjälper er med alla dokument som exempelvis dispenser och olika typer av tillstånd. Vårt mål är att se till att ni inte förlorar produktivitet när ni transporterar ert gods på ett tryggt och effektivt sätt. 

Specialtransport sjöfrakt | Express Delivery

Specialtransporter med EDS

Kombinera specialtransporter via våra olika effektiva transportsätt. EDS erbjuder kvalitetssäkrade globala logistiklösningar för alla transporter. Vi tar ett helhetsansvar för er leverans, från order till slutleverans. Utöver specialtransport hjälper vi er med alla typer av tullhantering, dispenser, förenklingar, förordningar och andra dokument som krävs för att kunna bedriva handel inom och utanför EU-området. Vi fokuserar alltid på ert företags behov, och som kund har ni tillgång till vår personliga support 24/7, 365 dagar om året.

 

Specialtransport lång last | Express Delivery

Få ett prisförslag på specialtransport.

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport