Tredjepartslogistik

3PL logistik är en kostnadseffektivt metod för företag som inte har tiden eller resurserna för logistik internt. EDS tillhandahåller både hantering och ansvar för det operativa arbete för all dagliga frakt.

  • Kostnadseffektiva logistiklösning
  • Snabb och personlig service

3PL logistik är en kostnadseffektivt metod för företag som inte har tiden eller resurserna för logistik internt. EDS tillhandahåller både hantering och ansvar för det operativa arbete för all dagliga frakt.

  • Kostnadseffektiva logistiklösning
  • Snabb och personlig service

Vad är tredjepartslogistik?

Konceptet med tredjepartslogistik, eller 3PL, är att en tredje part anlitas för att sköta delar av logistiken. Tredjepartslogistik kan drivas på många olika plan exempelvis lagerhantering, orderhantering etc. 3PL logistik anses idag vara ett av de mest effektiva lösningarna för optimering av logistikuppgifter. EDS är ett tredjepartslogistik företag vars mål är att motverka minskad produktivitet när ni transporterar ert gods på ett tryggt och effektivt sätt.  

Tredjepartslogistik med EDS | Express Delivery

Effektiv tredjepartslogistik som minskar era kostnader

3PL logistik är en kostnadseffektivt metod för företag som inte har tiden eller resurserna för logistik internt. Genom att lägga över exempelvis lagerhållning och leveransfunktioner till EDS kan ni spara såväl tid som pengar och istället fokusera på att driva företaget framåt. 

EDS tillhandahåller både hantering och ansvar för det operativa arbete för all dagliga frakt. Vi verkar i ett världsomfattande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande aktörer. Detta medför förmånliga avtal och kostnader på leveranser. Genom att välja EDS kan du därmed sänka ditt företags logistikkostnader. Oavsett vilken logistiskutmaning ni står inför, hittar vi en komplett lösning som passar för ert företag.

Effektiv tredjepartslogisitk | Express Delivery

Fördelar med tredjepartslogistik

Den främsta fördelen med att välja tredjepartslogistik är att ni betalar bara för det som ska göras. På så vis blir det ett kostnadseffektivt alternativ och bidrar till att ni kan ägna mer tid på att utveckla er verksamhet. En ytterligare fördel är att tredjepartslogistik företag ofta har sett till att förhandla fram bra avtal med fraktföretag. 

Fördelar med 3PL logistik | Express Delivery

Varför ska man välja EDS som tredjepartslogistik företag?

EDS är ett innovativt tredjepartslogistik företag som utmanar traditionella transportföretag med kompletta, dedikerade logistiklösning. Vi driver utvecklingen inom innovation och digitalisering. Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt, året om.

EDS som tredjepartslogistik företag | Express Delivery

Kontakta EDS för Tredjepartslogistik

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig!

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad är tredjepartslogistik? 

3PL även kallad tredjepartslogistik är när en tredje part anlitas för att sköta delar av ett företags logistikutmaningar. Vi på EDS erbjuder både hantering och ansvar för det operativa arbete för all dagliga frakt. Kontakta oss för att ta reda på vad vi kan göra för ert företag. 

Fördelar med tredjepartslogistik

Den främsta fördelen med att välja 3PL är att ni betalar bara för det som ska göras. Ett kostnadseffektivt alternativ och bidrar till att ni kan ägna mer tid på att utveckla er verksamhet. Vi på EDS hittar en komplett lösning för ert företag oavsett vilken logistiskutmaning ni står inför.

Tredjepartslogistik | Express Delivvery

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

HÖR AV ER TILL OSS IDAG

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

usp

Certifierade

vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport