Export till England

Att genomföra export till England kräver en tillförlitlig logistikpartner, erfarenhet och kunskap om brittiska marknadsförhållanden. EDS Logistics, en global logistikaktör, erbjuder omfattande tjänster för export England.

globe

Att genomföra export till England kräver en tillförlitlig logistikpartner, erfarenhet och kunskap om brittiska marknadsförhållanden. EDS Logistics, en global logistikaktör, erbjuder omfattande tjänster för export England.

Export till England efter Brexit

Brexit innebar betydande förändringar i handelsförbindelserna mellan EU och Storbritannien. Sedan den 1 januari 2021, när Storbritannien officiellt lämnade EU, gäller nya tullregler och handelsavtal. Trots utmaningarna har export till England fortfarande stora möjligheter, tack vare landets robusta ekonomi och omfattande konsumtionsmarknad.

EDS Logistics följer kontinuerligt utvecklingen av handelsvillkor och tullbestämmelser för att säkerställa en sömlös export England. Vår expertis inom detta område gör att vi kan bistå med uppdaterad rådgivning och effektiv hantering av era varuflöden till Storbritannien.

Tullregler vid Export till England

Nya tullregler infördes vid Brexit, vilket innebar ett nytt regelverk för export till England. EDS Logistics  säkerställer att era varor rör sig smidigt genom hela tullprocessen.

Vi ser till att nödvändiga tulldeklarationer och dokument är korrekt ifyllda. Följer upp med relevanta myndigheter om det behövs för er export England, vilket minimerar riskerna och förseningarna i tullprocessen.

Sea freight

Vad får man exportera till England?

Storbritanniens marknad är bred och diversifierad, vilket innebär att de tar emot en mängd olika produkter. De största importkategorierna till Storbritannien inkluderar maskiner, fordon, kemikalier och matvaror, men listan är långt ifrån uttömmande.

För att säkerställa en framgångsrik export till England, är det viktigt att noggrant följa de brittiska importbestämmelserna och standarderna. EDS Logistics har expertis inom en rad olika produktkategorier, och kan ge vägledning om särskilda exportkrav.

Skicka gods utomlands | EDS

Vad kostar det att exportera till England?

Kostnaden för export till England kan variera beroende på en rad olika faktorer, såsom varans vikt och storlek, destinationen, tullavgifter och den valda transportmetoden. EDS Logistics erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla typer av frakt, inklusive sjö-, flyg– och vägtransport.

Vi strävar efter att optimera era transportkostnader genom att erbjuda skräddarsydda lösningar baserade på era specifika behov och krav. Oavsett om ni behöver expressleverans eller standardfrakt, kan vi erbjuda effektiva och prisvärda lösningar för er export England.

import och export | Express Delivery

Export England med EDS Logistics

EDS Logistics har omfattande erfarenhet och expertis inom export till England. Vi erbjuder en helhetslösning för er exportverksamhet, inklusive transportplanering, tullklarering, lagerhantering och distribution.

Med ett brett nätverk av partners i England och en djup förståelse för den brittiska marknaden, kan vi erbjuda smidig och effektiv export England. Vårt mål är att hjälpa er att maximera försäljningen på den brittiska marknaden, samtidigt som vi minimerar komplexiteten och kostnaderna för er exportverksamhet.

Kontakta oss idag för mer information om hur EDS Logistics kan stödja er export till England.

Trygg och säker leverans | EDS

Få ett prisförslag

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig!

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka förändringar medförde Brexit för export till England?

Brexit medförde stora förändringar i handelsförbindelserna mellan EU och Storbritannien. Nya tullregler och handelsavtal trädde i kraft den 1 januari 2021. Dessa förändringar innebär att företag som exporterar till Storbritannien nu måste navigera i en ny handelsmiljö.

Vilka tullregler gäller för export till England?

Sedan Brexit gäller nya tullregler för export till England. Dessa inkluderar krav på att fylla i tulldeklarationer och följa specifika importkrav. EDS Logistics hjälper företag att förstå och följa dessa regler, och erbjuder en fullständig tullklareringstjänst för att säkerställa smidig handel.

Vilka varor får man exportera till England?

Storbritannien tar emot en mängd olika produkter. De största importkategorierna inkluderar maskiner, fordon, kemikalier och matvaror, men det finns ingen exklusiv lista. Det är dock viktigt att följa de brittiska importbestämmelserna och standarderna för varje specifik produktkategori.

Vad kostar det att exportera till England?

Kostnaden för export till England kan variera beroende på en rad olika faktorer, såsom varans vikt och storlek, destinationen, tullavgifter och den valda transportmetoden. EDS Logistics erbjuder konkurrenskraftiga priser för alla typer av frakt, och strävar efter att optimera kundernas transportkostnader genom skräddarsydda lösningar.

Hur kan EDS Logistics hjälpa oss med export till England?

EDS Logistics erbjuder en helhetslösning för er export till England, inklusive transportplanering, tullklarering, lagerhantering och distribution. Vi har omfattande erfarenhet och expertis inom export till England, och ett brett nätverk av partners i landet, vilket gör att vi kan erbjuda smidig och effektiv handel.

frakt