Export

EDS Logistics hjälper ert företag vid export av alla dess slag. Vi erbjuder skräddarsydda fraktlösningar, oavsett vilket land ni ska skicka till. Ni kan lugnt luta er tillbaka och lägga tiden på något annat. Självklart tar vi hand om allt pappersarbete i samband med er sändning.

  • Konkurrenskraftiga priser
  •  Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image

Vad betyder export?

Export är när varor eller tjänster säljs till ett annat land. Detta görs vanligtvis för att nå marknader utanför det egna landet. Det är en viktig del av ett lands ekonomi eftersom den bidrar till ekonomisk tillväxt och ökar inkomsterna från utrikeshandel.

Järnvägstransporter med Express Delivery | EDS

Inom EU

Europeiska Unionen är ett gemensamt tullområde. Därför tillkommer inga tullavgifter för varor som transporteras mellan medlemsländerna. Men avsaknaden av tullavgifter innebär inte att det saknas regler, utan ni måste betala rätt moms på varorna. Det behövs också en rad olika dokument, så som faktura, transportdokument och exportdeklaration. Våra logistikagenter hjälper er att förbereda dessa dokument. Läs mer om export inom EU.

Utanför EU

När ni ska exportera från Sverige till ett land utanför EU krävs en exportdeklaration. I deklarationen ska det finnas information om varorna, transporten och relevanta skatteuppgifter. EDS Logistics hjälper er med detta när ert företag ska exportera utanför EU. Vi ser till att ta fram den bästa lösningen utifrån era behov.

Sjöfrakt med EDS till Kina | Express Delivery

Få ett prisförslag på export

EDS Logistics erbjuder ett helhetsupplägg för export. Beskriv ditt ärende och få ett prisförslag inom kort.

  •  Vi finns tillgängliga för personlig support, dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt pappersarbete för er export.
  • Lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.