Exportera till Frankrike

Vi erbjuder kompletta lösningar för att exporter till Frankrike för företag med flera transportsätt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image

Export till Frankrike

Frankrike, med sin starka ekonomi och befolkning på över 66 miljoner människor, erbjuder en enorm marknad för en mängd olika produkter och tjänster. Dessutom har Frankrike en stark infrastruktur för import och Frankrike export, vilket gör det till en idealisk destination för internationell handel.

Frankrike är känt för sin öppenhet mot internationell handel. Landet är en av de största importörerna i världen, vilket innebär att det finns en stor efterfrågan på importerade varor. Oavsett om du exporterar industriutrustning, livsmedel, kläder eller något annat, finns det en god chans att du hittar en marknad för dina produkter i Frankrike.

Frakt med fjärdepartslogistik | Express Delivery

Vilka tullregler gäller vid Export till Frankrike

När du exporterar till Frankrike, är det viktigt att vara medveten om de gällande tullreglerna. Frankrike är medlem i EU, vilket innebär att varor från andra EU-länder kan importeras tullfritt. För varor från länder utanför EU kan tullar och avgifter tillkomma.

EDS Logistics har expertis inom tullhantering och kan hjälpa till att säkerställa att alla dokumentation är korrekt och att Frankrike export går så smidigt som möjligt. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste tullreglerna och förfarandena, och vi kan ge råd om allt från tulldeklarationer till importlicenser och certifikat.

LTL terminal | Express Delivery

Vad kostar det att exportera till Frankrike

Kostnaden för att exportera till Frankrike kan variera beroende på flera faktorer. Dessa inkluderar typen av produkt, dess vikt och storlek, samt vilken typ av transport som används. På EDS Logistics strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och kommer att arbeta med dig för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för dina specifika behov.

Det är också viktigt att notera att det kan tillkomma extra kostnader, såsom försäkring och tullavgifter. Vi kommer att vara transparenta med alla kostnader från början, så att du kan göra en informerad beslut om den bästa lösningen för ditt företag.

fraktkostnad för lastbil | Express Delivery

Hur lång tid tar det att exportera till Frankrike?

Leveranstiden för att exportera till Frankrike kan variera beroende på flera faktorer. Dessa inkluderar avståndet mellan ursprungs- och destinationslandet, typen av transport som används, och eventuella tullförfaranden som måste genomföras. EDS Logistics kommer att arbeta med dig för att skapa en effektiv leveransplan som uppfyller dina tidsramar.

Vi förstår att tid är en viktig faktor när det gäller internationell handel. Därför strävar vi efter att erbjuda snabba och pålitliga leveranstjänster. Vi erbjuder sjö-, flyg– och vägtransport för att säkerställa att ditt gods levereras på det mest effektiva och kostnadseffektiva sättet.

FTL transport med EDS | Express Delivery

Export till Frankrike med EDS Logistics

EDS Logistics är din partner för att exportera till Frankrike. Vi erbjuder en rad tjänster, inklusive transport, tullklarering och lagerhantering. Vårt team av logistikexperter kommer att arbeta med dig för att förstå dina unika behov och skräddarsy en lösning som passar dig. Oavsett om du är ett litet företag som just börjar exportera, eller ett stort multinationellt företag med regelbundna fraktförfrågningar, kan vi erbjuda en lösning som passar dig.

Vi är stolta över vårt engagemang för kundservice. Vi tror att varje företag är unikt, och vi är dedikerade till att erbjuda personliga lösningar som uppfyller dina specifika behov. Oavsett om du behöver hjälp med att navigera i tullprocessen, hitta den mest kostnadseffektiva transportmetoden, eller hantera lager och distribution, är EDS Logistics här för att hjälpa dig.

Boknings-förfrågan

Få ett prisförslag på export Frankrike

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Hur bestäms kostnaden för att exportera till Frankrike?

Kostnaden för att exportera till Frankrike beror på flera faktorer, inklusive typen av produkt, dess vikt och storlek, samt vilken typ av transport som används. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och kommer att arbeta med dig för att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för dina specifika behov.

Hur lång tid tar det att exportera till Frankrike?

Leveranstiden för att exportera till Frankrike kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avståndet mellan ursprungs- och destinationslandet, typen av transport som används, och eventuella tullförfaranden som måste genomföras. Vi kommer att arbeta med dig för att skapa en effektiv leveransplan som uppfyller dina tidsramar.

Varför ska jag välja EDS Logistics för att exportera till Frankrike?

EDS Logistics erbjuder en personlig service, skräddarsydda lösningar och ett brett nätverk av resurser i Frankrike. Oavsett om du är ett litet företag som just börjar exportera, eller ett stort multinationellt företag med regelbundna fraktförfrågningar, kan vi erbjuda en lösning som passar dig.

flygfrakt skalas | Express Delivery