Exportera till Schweiz

Vi erbjuder kompletta lösningar för att exporter till Schweiz för företag med flera transportsätt.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Exportera till Schweiz

Att bryta sig in på en ny marknad kan kännas överväldigande. Förståelsen för reglerna, förordningarna och logistiken i samband med export kan vara en utmaning. Men det behöver inte vara så. Med rätt vägledning och stöd från EDS kan er export till Schweiz bli smidig.

Det första steget i er export till Schweiz är att förstå marknaden och dess potential. Schweiz, trots sin lilla storlek, har en av världens starkaste ekonomier. Dessutom, genom att exportera till Schweiz, får ni tillgång till de omkringliggande europeiska marknaderna, vilket kan öka er tillväxt och försäljning.

Fördelar med 3PL logistik | Express Delivery

Vad kostar export Schweiz?

Kostnaden för export till Schweiz kan variera beroende på en mängd olika faktorer. Dessa inkluderar typ av varor, transportmetod, försäkring, och eventuella tullavgifter eller skatter. Men var inte rädd, att arbeta med en betrodd partner som EDS Logistics kan göra processen mer kostnadseffektiv. Vi kan hjälpa er att optimera era logistikkostnader och navigera genom tullprocessen för att säkerställa att er export till Schweiz är lönsam.

Skicka gods med Express Delivery | EDS

Vilka tullregler gäller för att exportera till Schweiz?

Schweiz är inte medlem i EU, vilket innebär att tullregler gäller för handel med Schweiz. När ni exporterar till Schweiz, är det viktigt att vara medveten om vilka tullavgifter och skatter som kan tillkomma. Det kan också krävas specifika dokument och certifikat beroende på vilken typ av varor ni exporterar.

Dokumentationen för export till Schweiz kan inkludera en faktura, ett fraktdokument, och ett ursprungsintyg. Men varje produkt kan ha särskilda krav och regler. Detta är ytterligare ett område där EDS Logistics kan tillhandahålla väsentlig hjälp

FTL transport med EDS | Express Delivery

Schweiz export med EDS Logisitcs

När ni exporterar till Schweiz, låt EDS Logistics vara er partner på resan. Vi har erfarenheten och expertisen att hantera er exportprocess från start till slut, vilket minskar komplexiteten och kostnaderna för er. Vi kan hjälpa till med allt från att ordna transport och tullklarering till att hantera dokumentationen och säkerställa att era varor kommer fram säkert och i tid.

Vi kan erbjuda er en skräddarsydd lösning för er export till Schweiz. Med EDS Logistics vid er sida, kan export till Schweiz vara enkel, effektiv och lönsam. Ta steget in i Europas hjärta och öppna dörren till nya möjligheter. Kontakta oss idag för att komma igång med er export till Schweiz.

Få ett prisförslag på Schweiz

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka är fördelarna med att exportera till Schweiz?

Schweiz, beläget i hjärtat av Europa, ger tillgång till stora europeiska marknader och har en stark inhemsk ekonomi. Export till Schweiz kan därför vara ett effektivt sätt att expandera ert företag och öka er försäljning.

Vilka är de främsta kostnaderna för export till Schweiz?

De huvudsakliga kostnaderna för export till Schweiz inkluderar kostnaden för varor, transport, försäkring, och eventuella tullavgifter eller skatter. EDS Logistics kan hjälpa er att optimera dessa kostnader för att göra er export till Schweiz mer kostnadseffektiv.

Vilka dokument krävs för att exportera till Schweiz?

De specifika dokumenten kan variera beroende på vilken typ av produkt ni exporterar. Generellt sett kan dock en faktura, ett fraktdokument och ett ursprungsintyg behövas. EDS Logistics kan ge vägledning om specifika dokumentkrav.

Hur kan EDS Logistics hjälpa mitt företag med export till Schweiz?

EDS Logistics kan hantera hela exportprocessen från start till slut. Vi kan erbjuda hjälp med transport, tullklarering, dokumenthantering och mycket mer. Vår erfarenhet och expertis gör oss till en betrodd partner för ert företag när ni exporterar till Schweiz.

frakt

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.