Importera från Island

Vi erbjuder kompletta lösningar för att importera från Island som företag med flera transportsätt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image

Importera från Island till Sverige

Island har mycket att erbjuda när det gäller import till Sverige. Deras starka fokus på hållbarhet och innovation resulterar i ett sortiment av produkter och tjänster som kan förbättra ert företags produktlinje och bidra till dess gröna image. Från hållbart fångad fisk och högkvalitativa ullprodukter till avancerad geotermisk teknik, erbjuder Island en rad exportvaror som är både eftertraktade och respekterade på den svenska marknaden.

När ni importerar från Island till Sverige med EDS Logistics, får ni tillgång till vår expertis och erfarenhet, vilket säkerställer en effektiv och smidig Island import. Vi hjälper er att navigera i de specifika tullbestämmelserna, organisera transport och hantera alla aspekter av logistik, så att ni kan koncentrera er på ert företags tillväxt och framgång.

Godstransport | Express Delivery

Tullregler vid import från Island

Island är en del av Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vilket innebär att varor inom EES kan röra sig fritt mellan medlemsländerna, inklusive Island, utan att tullavgifter tillkommer. Men det är fortfarande viktigt att förstå de särskilda regler och certifikatkrav som kan gälla för vissa typer av varor när ni importerar från Island till Sverige.

Frakt med fjärdepartslogistik | Express Delivery

Vad kostar det att importera från Island?

Kostnaden för att importera från Island till Sverige kan variera stort beroende på en rad faktorer. Dessa kan inkludera typen av varor ni importerar, deras värde, storlek och vikt, transportmetod, försäkringskostnader och eventuella avgifter för tull och hantering.

Frakt- och transportkostnader kan variera beroende på vald transportsätt – sjöfrakt, flygfrakt eller vägtransport.

Intermodala transporter | EDS

Importera från Island med EDS Logistics

EDS Logistics tar ett av helhetsansvar för att göra er Island import så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Vårt team av logistikagenter är redo att guida er genom varje steg i importen från Island, från att förstå tullregler och kostnader, till att planera transport och leverans. Med EDS Logistics kan ni fokusera på det ni gör bäst – att driva och växa ert företag – medan vi tar hand om logistiken.

Få ett prisförslag på import från Island

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad kan jag importera från Island till Sverige?

Island är känt för sina exceptionella naturresurser, förnybara energikällor och innovativa teknologier. Du kan importera en mängd unika produkter och tjänster, inklusive hållbart fångad fisk, högkvalitativa ullprodukter och avancerad geotermisk teknik.

Vilka är tullreglerna när jag importerar från Island?

Island är en del av Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vilket innebär att varor inom EES kan röra sig fritt mellan medlemsländerna, inklusive Island, utan att tullavgifter tillkommer. Men det är fortfarande viktigt att förstå de särskilda regler och certifikatkrav som kan gälla för vissa typer av varor.

Vad kostar det att importera från Island till Sverige?

Kostnaden för att importera från Island till Sverige kan variera stort beroende på en rad faktorer. Dessa kan inkludera typen av varor du importerar, deras värde, storlek och vikt, transportmetod, försäkringskostnader och eventuella avgifter för tull och hantering.

Hur kan EDS Logistics hjälpa mig att importera från Island?

EDS Logistics tar ett helhetsansvar för att göra din import från Island så smidig och kostnadseffektiv som möjligt. Vårt team av logistikagenter är redo att guida dig genom varje steg i importprocessen, från att förstå tullregler och kostnader, till att planera transport och leverans.

Hur kan jag få ett prisförslag för import från Island?

Du kan enkelt få ett prisförslag genom att fylla i formuläret på vår webbplats. Vi kommer att kontakta dig med mer information.

Transportföretag med dedikerad sjöfrakt | Express Delivery