Importera från Italien

Italien, känt för sin rika historia, kultur och kvalitativa produkter, erbjuder unika möjligheter för företag som vill expandera. Med EDS Logistics kan ni nu enkelt och effektivt importera från Italien till Sverige.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Importera varor från Italien till Sverige

Italien är känt för en mängd högkvalitativa produkter inom en rad olika sektorer. Allt från mode och design, till livsmedel och vin, till avancerad teknik och maskiner. Importera varor från Italien till Sverige kan ge er verksamhet en betydande konkurrensfördel och möjliggöra tillväxt.

Oavsett om ni redan importerar från Italien, eller om ni överväger att göra det, kan EDS Logistics hjälpa er att optimera era processer. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa er verksamhet att växa genom import från Italien.

 • Kostnadseffektiv
 • Tillförlitligt
Godstransport | Express Delivery

Tullregler vid Import Italien

Som medlem av EU är Italien underlagt EU:s handelsbestämmelser. Detta innebär att det generellt inte finns några tullavgifter vid import från Italien till Sverige, givet att korrekta dokument och certifikat finns. Även om tullar inte tillämpas, är det ändå viktigt att vara medveten om de specifika kraven för olika typer av varor.

 • Fri handel

Vad kostar det att importera från Italien?

Priset för att importera från Italien varierar beroende på olika faktorer. Detta inkluderar bland annat vilken typ av varor ni importerar, transportmetod och försäkringar. Hos EDS Logistics arbetar vi för att ge er en tydlig och transparent kostnadsbild för hela er importprocess. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa era specifika behov och vårt breda nätverk av pålitliga fraktpartners säkerställer att era varor alltid kommer fram i tid och i perfekt skick.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • 99,8% Leveransprecision

Importera från Italien med EDS Logistics

Att importera från Italien till Sverige med EDS Logistics är inte bara enkelt och effektivt, det är också pålitligt. Vårt erfarna team av logistikexperter tar hand om alla aspekter av importprocessen fram till slutleverans.

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid import från Italien till Sverige?

Eftersom både Sverige och Italien är medlemmar i EU, finns det inga tullavgifter när du importerar varor från Italien. Dock måste företag vara registrerade för moms och ha ett momsregistreringsnummer i Sverige för att importera varor från Italien.

Vad kostar det att importera från Italien?

Priset för att importera från Italien varierar beroende på olika faktorer. Detta inkluderar bland annat vilken typ av varor du importerar, transportmetod och försäkringar. Hos EDS Logistics arbetar vi för att ge dig en tydlig och transparent kostnadsbild för hela din importprocess.

Hur lång tid tar det att importera varor från Italien?

Leveranstiden för varor från Italien till Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av transport som används och varorna själva. EDS Logistics strävar efter att säkerställa att dina varor levereras så snabbt och effektivt som möjligt.

lastbil