Import

EDS Logistics hjälper ert företag med import från världens alla hörn. Vi är ett certifierat transportföretag som verkar globalt och erbjuder en komplett import, från bokning till slutleverans.

  •  Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig servic
bg-image

Vad är import?

Import innebär att köpa varor eller tjänster från ett annat land för att använda dem i det egna landet. Importen regleras av nationella eller internationella regleringar och genom tullar och handelsavtal. Om varorna importeras från länder utanför EU (och vissa undantag inom EU) krävs en importdeklaration. Det blir också aktuellt med importmoms. Självklart är detta delar som EDS Logistics hjälper dig med.

Lastbil | EDS Logistics

Inom EU

Då Sverige är medlem i EU beläggs inte importerade varor med tullavgift. Dock måste importen tas upp i ert företags momsdeklaration. Moms ska redovisas i Sverige och inte i ursprungslandet. Dessa formaliteter är något vi tar hand om, så att ni kan lägga tiden på andra saker. Läs mer om import inom EU.

frakt

Utanför EU

Att importera varor utanför EU är en komplex process som kan involvera avgifter, skatter och logistiska utmaningar. EDS Logistics gör processen så bekymmersfri som möjligt. Med vår erfarenhet och djupgående expertis inom området lotsar vi er igenom potentiella utmaningar. Våra specialister ser till att pappersarbetet efterlever alla bestämmelser.

Importera med EDS Logistics

Med skräddarsydda lösningar och kostnadseffektiva transporter ser vi till att era transporter går snabbt och smidigt. Få ett prisförslag när ni ska importera nedan.

  • Personlig support, dygnet runt.
  • Vi sköter allt från bokning till slutleverans.
  • Lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.