Importera från Polen

Att importera varor från Polen kan vara en utmaning för många företag, speciellt de som inte är bekanta med den polska marknaden och dess regelverk. Men med hjälp av EDS Logistics kan processen att importera från Polen göras enklare, smidigare och mer kostnadseffektiv.

globe

Att importera varor från Polen kan vara en utmaning för många företag, speciellt de som inte är bekanta med den polska marknaden och dess regelverk. Men med hjälp av EDS Logistics kan processen att importera från Polen göras enklare, smidigare och mer kostnadseffektiv.

Importera varor från Polen

Polen, en av de starkaste ekonomierna i Central- och Östeuropa, erbjuder ett brett spektrum av produkter för import. Från industriella maskiner till livsmedelsprodukter, textilier och teknologiska varor, erbjuder Polen kvalitativa och kostnadseffektiva produkter som kan optimera er verksamhet.

LTL terminal | Express Delivery

Tullregler vid import Polen

När ni importerar varor från Polen, som är en del av EU, måste ni följa EU:s handelsregler och bestämmelser. Detta innebär bland annat att tullavgifter inte gäller för varor som transporteras inom EU. Men det är viktigt att förstå att ni fortfarande måste följa specifika importregler, inklusive korrekt märkning och uppfyllande av produktstandarder.

Vad kostar det att importera från Polen?

Kostnaden för att importera från Polen varierar baserat på flera faktorer, inklusive typen av varor, transportmetod och försäkringskostnader. EDS Logistics är här för att erbjuda en transparent kostnadsstruktur och hjälpa er att förstå de totala kostnaderna för er import.

Importera från Polen med EDS Logistics

Att importera från Polen med EDS Logistics är en säker och effektiv process. Vårt erfarna team hanterar allt från tullklarering till leverans. Vårt breda nätverk av pålitliga fraktpartners säkerställer att era varor levereras i tid och i perfekt skick.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att passa ert företags unika behov. Med våra realtidsuppdateringar får ni fullständig insyn i er importprocess, vilket ger er fullständig kontroll och lugn i sinnet.

Att importera varor från Polen har aldrig varit enklare. Kontakta EDS Logistics idag och upptäck hur vi kan hjälpa ert företag att växa genom internationell handel.

Järnvägstransporter med Express Delivery | EDS

Få ett prisförslag

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig!

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka tullregler gäller vid import från Polen till Sverige?

Eftersom både Sverige och Polen är medlemmar i EU, finns det inga tullavgifter när du importerar varor från Polen. Dock måste företag vara registrerade för moms och ha ett momsregistreringsnummer i Sverige för att importera varor.

Vad kostar det att importera från Polen?

Den totala kostnaden för att importera varor från Polen beror på flera faktorer, inklusive typen av varor, transportkostnader och försäkringskostnader. Även om det inte finns några tullavgifter att betala vid import från Polen, kan det ändå finnas vissa avgifter att betala till Tullverket.

Vilka typer av varor kan jag importera från Polen?

Du kan i princip importera alla typer av varor från Polen, förutsatt att de följer EU:s och Sveriges importregler och lagar.

Hur lång tid tar det att importera varor från Polen?

Leveranstiden för varor från Polen till Sverige kan variera beroende på flera faktorer, inklusive typen av transport som används och varorna själva. EDS Logistics strävar efter att säkerställa att dina varor levereras så snabbt och effektivt som möjligt.

lastbil