Importera från Turkiet

Turkiet har en stark tillverkningsindustri och är ett viktigt handelscentrum, vilket gör det till en idealisk källa för import. Att importera från Turkiet kan vara en strategisk fördel för ert företag, oavsett om ni letar efter textilier, fordon, maskiner eller matprodukter.

globe

Turkiet har en stark tillverkningsindustri och är ett viktigt handelscentrum, vilket gör det till en idealisk källa för import. Att importera från Turkiet kan vara en strategisk fördel för ert företag, oavsett om ni letar efter textilier, fordon, maskiner eller matprodukter.

Importera varor från Turkiet

När ni importerar varor från Turkiet, kommer ni att se att landet erbjuder ett rikt utbud av högkvalitativa produkter. Det finns det något för varje företags behov allt från välkända textilier och kläder till elektronik, maskiner och livsmedelsprodukter,  Dessutom kan de konkurrenskraftiga priserna på Turkiska varor hjälpa ert företag att förbättra eran lönsamhet.

Järnvägstransporter med Express Delivery | EDS

Importera från Turkiet: Moms och avgifter

Att importera från Turkiet involverar olika avgifter och skatter, inklusive moms. Turkiet är inte medlem i E och därmed inte bundet av EU:s momsregler. Det betyder att det kan finnas andra skatter och avgifter som ni måste betala vid import från Turkiet. Dessa avgifter kan variera beroende på varornas värde och typ. EDS Logistics kan erbjuda expertrådgivning för att hjälpa er att navigera i dessa avgifter och skatter när ni importerar från Turkiet.

Skicka gods | EDS

Tull och regleringar vid import från Turkiet

Vid import från Turkiet måste ert företag följa en rad tullregler och bestämmelser. Dessa inkluderar att fylla i korrekt tulldeklaration, betala eventuella tullavgifter och följa reglerna för varors ursprung. Dessutom kan vissa varor kräva särskilda licenser eller certifikat för att importeras. EDS Logistics har den nödvändiga expertisen för att säkerställa att er Turkiet import är i linje med alla gällande regler.

FTL transport | Express Delivery

Importera från Turkiet med EDS Logistics

Att importera från Turkiet med EDS Logistics är ett enkelt och problemfritt alternativ. Vi tillhandahåller en komplett Turkiet import  som täcker allt från transportplanering, tullklarering till slutleverans. Vårt team av logistikagenter kommer att arbeta tätt med er för att förstå era specifika behov och skräddarsy en lösning som passar er bäst. Med EDS Logistics kan ni dra full nytta av de möjligheter som import från Turkiet erbjuder, medan vi tar hand om allt det praktiska.

Frakt med fjärdepartslogistik | Express Delivery

Få ett prisförslag

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig!

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vilka fördelar finns det med att importera från Turkiet?

Att importera från Turkiet kan vara en strategisk fördel för ditt företag. Landet erbjuder ett rikt utbud av högkvalitativa produkter och de konkurrenskraftiga priserna på turkiska varor kan hjälpa ditt företag att förbättra lönsamheten.

Vilka avgifter och skatter gäller vid import från Turkiet?

Att importera från Turkiet involverar olika avgifter och skatter, inklusive moms. Turkiet är inte medlem i EU och därmed inte bundet av EU:s momsregler. Det kan finnas andra skatter och avgifter som du måste betala vid import från Turkiet. Dessa avgifter kan variera beroende på varornas värde och typ.

Vilka tullregler och bestämmelser gäller vid import från Turkiet?

Vid import från Turkiet måste ditt företag följa en rad tullregler och bestämmelser. Dessa inkluderar att fylla i korrekt tulldeklaration, betala eventuella tullavgifter och följa reglerna för varors ursprung. Dessutom kan vissa varor kräva särskilda licenser eller certifikat för att importeras.

Hur kan EDS Logistics hjälpa mig med import från Turkiet?

Att importera från Turkiet med EDS Logistics är ett enkelt och problemfritt alternativ. Vi tillhandahåller en komplett importlösning som täcker allt från transportplanering, tullklarering till slutleverans. Vårt team av logistikagenter kommer att arbeta tätt med dig för att förstå dina specifika behov och skräddarsy en lösning som passar dig bäst.

Godstransport | Express Delivery