Möt vår nya kollega: Hanna Fredin 

EDS Logistics

Vem är Hanna?

Jag är en person som alltid har haft en passion för kommunikation och relationsskapande. Med en bakgrund inom försäljning och marknadsföring ser jag mig själv som någon som inte bara säljer en produkt eller tjänst, utan skapar långsiktiga relationer och lösningar som verkligen gynnar mina kunder. Jag trivs i miljöer där jag kan utmana mig själv, lära mig nya saker och bidra till ett större syfte.

Vad var det som lockade dig med att börja arbeta på EDS Logistics?

Det som lockade mig till EDS Logistics var deras smarta metoder inom logistik och transport, samt deras starka fokus på kundtillfredsställelse och hållbarhet. Jag såg en fantastisk möjlighet att vara en del av ett företag som inte bara strävar efter att leda branschen utan också gör det med höga moraliska principer. Att kunna erbjuda lösningar som inte bara är effektiva utan också miljövänliga kändes som en perfekt matchning med mina egna värderingar och yrkesmål.

Vilken roll har du på EDS Logistics och hur har din första tid i denna roll varit?

Som säljare på EDS Logistics är min huvuduppgift att förstå våra kunders unika behov och utmaningar för att sedan kunna erbjuda skräddarsydda logistiklösningar som möter just deras krav. Min första tid här har varit otroligt spännande. Jag har fått dyka rakt in i komplexa projekt, möta kunder från olika branscher och verkligen sätta mina försäljnings- och problemlösning färdigheter på prov.

Vad ser du mest fram emot i din roll på EDS Logistics?

Jag ser fram emot att fortsätta bygga starka kundrelationer och vara en del av deras framgångshistorier genom att erbjuda innovativa och hållbara logistiklösningar. Att vara i frontlinjen för att introducera våra tjänster till nya marknader och se hur våra lösningar kan göra en verklig skillnad för våra kunders verksamhet är otroligt belönande.

Kan du dela med dig av något överraskande eller oväntat positivt du upptäckt sedan du började?

En överraskande och positiv upptäckt har varit hur sammanhållen och stöttande kulturen är här på EDS Logistics. Jag känner att varje individ verkligen värderas och att det finns en genuin vilja att hjälpa varandra att lyckas. Detta har gjort min anpassning till företaget och min roll mycket enklare och mer givande än jag initialt förväntade mig.

Vad gör du på din fritid?

På min fritid älskar jag att vara utomhus, vare sig det handlar om att vandra i naturen, löpträna eller bara ta en lugn promenad i parken. Jag är alltid sugen på att lära mig nya saker och utmana mig själv, även när jag inte jobbar.

Även om jag inte lägger mycket tid på böcker, hittar jag inspiration och motivation genom andra sätt, som att utforska nya hobbyer eller lyssna på intressanta podcasts. Att ständigt lära mig nya saker och utmana mig själv även utanför arbetet är något som håller mig motiverad och inspirerad.

skog