Sea-Air Freight

Genom att kombinera sjö och flygfrakt, Sea-Air freight, kan vi sänka kostnaderna, spara tid och minimera klimatavtrycket på leveransen.

 • Kostnadseffektiv logistiklösning
 • Ca 50% snabbare än sjöfrakt för hela logistikkedjan
 • Ca 40% billigare än flygfrakt  för hela logistikkedjan
 • Snabb och personlig service

Genom att kombinera sjö och flygfrakt, Sea-Air freight, kan vi sänka kostnaderna, spara tid och minimera klimatavtrycket på leveransen.

 • Kostnadseffektiv logistiklösning
 • Ca 50% snabbare än sjöfrakt för hela logistikkedjan
 • Ca 40% billigare än flygfrakt  för hela logistikkedjan
 • Snabb och personlig service

Ett tidseffektivt val

Både sjöfrakt och flygfrakt är två tilltalande transportalternativ för gods som ska fraktas långa sträckor. Sjöfrakt anses vara ett av det äldsta och mest förekommande transportsätt i världen. Dels för att det är ett kostnadseffektivt sätt att frakta gods över långa sträckor. Gentemot sjöfrakt är flygfrakt är ett tidseffektivt transportmedel, ett flyg kan ta ert gods mellan Europa och Asien på samma eller nästkommande dag.

Genom att kombinera sjö och flygfrakt, Sea-Air freight, kan vi sänka kostnaderna, spara tid och minimera klimatavtrycket på leveransen. EDS tillhandahåller Sea-Air Freight och är ett bra alternativet för er som vill kombinera fördelen med en snabb ledtid och minskade kostnader. 

flygfrakt | Express Delivery

Fördelar med Sea-Air Freight

Sea-Air Freight är ett bra alternativ vid förseningar eller oförutsedda händelser tidigt i transportkedjan. Till exempel vid förseningar i produktionen. Sea-Air Freight används då som ett snabbt och kostnadseffektiv alternativ för att få varorna till den angivna platsen inom utsatt tid. Det är ett väldigt fördelaktigt transportsätt att kombinera kostnadseffektivitet och strategi vid etablering av logistiknav för våra kunder. Man brukar använda bulken av transporten med Sea för den oceangående delen och Air från sitt egna regionala lager när det gäller express leveranser till många olika mottagare lokalt med kort leveranstid. 

Fördelar

 

 • Minska fraktkostnaderna 
 • Minska transporttiden
 • Cirka 50% snabbare än sjöfrakt för hela logistikkedjan 
 • Cirka 40% billigare än flygfrakt  för hela logistikkedjan
Sjöfrakt | Express Delivery

Att tänka på vid Sea-Air Freight

Vid Sea-Air Freight måste man ta hänsyn till både flyg- och sjöfrakt. Dels är inte alla varor lämpliga för den här typen av frakt. Exempelvis finns det farligt gods som inte får transporteras med flyg på grund av olika skäl som kan påverka säkerheten i luften. 

Sea-Air freight innebär även omlastning mellan olika fraktsätt. Godset som fraktas i containrar behöver lossas och lastas om till lastenheter för flygfrakt.

När ni bokar frakt med EDS tilldelas ni en egen logistikagent som tar ansvar för er försändelse, från hämtning till slutleverans. Ni får löpande uppdatering om er transportstatus. 

flygfrakt skalas | Express Delivery

Sea-Air Freight med EDS 

EDS är ett innovativt logistikföretag som utmanar traditionella transportföretag med snabba, flexibla logisitkslösningar och personlig support dygnet runt, året runt. Med vår specialistkompetens, och vårt dedikerade nätverk tillhandahåller vi er skräddarsydda lösningar till marknadsmässiga priser. 

EDS erbjuder allt från globala logistikprojekt till tullhantering. Vi har lång erfarenhet och rådger även om Incoterms, som stipulerar vem som står för risken under transporten, vem som ska betala kostnaderna och vilka skyldigheter köparen och säljaren har, samt när ägarskapet går över från säljare till köpare. Genom att följa dessa termer kan säljare och köpare undvika onödiga missförstånd gällande godset.

flygfrakt och sjöfrakt | Express Delivery

Få ett prisförslag på Sea-Air freight

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort!

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Minskat koldioxidavtryck

Vi arbetar med strategiskt utvalda partners för att minska vårt globala koldioxidavtryck

Miljömedveten

Vi har möjligheten att återkoppla med miljörapporter på våra transport