Sjöfrakt Göteborg

Som en ledande aktör inom sjöfrakt i Göteborg, står vi på EDS Logistics stolta över vår expertis och tillförlitlighet.

  • Konkurrenskraftiga sjöfrakt priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image
usp

Containerfrakt

usp

Break-bulk

usp

Dörr-till-dörr

usp

Supply Chain Management

usp

Project Cargo Shipping

Sjöfrakt tjänster i Göteborg

Vi på EDS Logistics erbjuder ett brett utbud av sjöfrakt i Göteborg, inklusive specialiserade lösningar för Roro, Break Bulk och containerfrakt. Vår erfarenhet och nätverk gör det möjligt för oss att hantera alla typer av gods.

Roro

Våra Roro-tjänster i Göteborg är anpassade för effektiv transport av fordon och annan rullande last. Med direkta anslutningar och regelbundna avgångar säkerställer vi att dina varor når sina destinationer i tid och i perfekt skick. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på Roro.

Få ett prisförslag
Break Bulk

Vi erbjuder Break Bulk-frakt, en tjänst som krävs för att hantera stora och otympliga laster. Vårt team i Göteborg hanterar varje projekt med noggrannhet, från planering till leverans, och säkerställer en sömlös transportprocess. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på Break bulk.

Få ett prisförslag
Containerfrakt

Vår containerfrakt i Göteborg är både flexibel och effektiv. Vi erbjuder lösningar som möter de skiftande behoven hos våra kunder, från standardcontainers till specialiserade fraktalternativ för känsligt eller värdefullt gods. Kontakta oss för en kostnadsfri offert för containerfrakt.

sjo-natverk

Sjöfrakt i Göteborg priser

På EDS Logistics förstår vi betydelsen av kostnadseffektivitet. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi bibehåller hög servicekvalitet, vilket garanterar att våra kunder får värde för pengarna. Vi assisterar gärna med både spot och kontraktspriser. Kontakta oss för att få ett prisförslag på er Sjöfrakt i Göteborg.

Sjöfrakt med EDS | Express Delivery

Boka sjöfrakt Göteborg 

Genom vårt nära samarbete med hamnarna i Göteborg har vi utvecklat effektiva logistiska lösningar som underlättar snabb och problemfri lasthantering. Våra starka relationer med lokala hamnoperatörer bidrar till smidiga och effektiva fraktprocesser.

Att boka sjöfrakt med oss i Göteborg är enkelt och transparent. Vi är dedikerade till att erbjuda personlig service och skräddarsydda lösningar som uppfyller varje kunds unika krav. Vår expertis och lokalkännedom garanterar en problemfri fraktupplevelse.

EDS kundförfrågan

Skicka en förfrågan på sjöfrakt Göteborg

Vi assisterar gärna med både spot och kontraktspriser.

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.