Sjöfrakt till USA

Sjöfrakt till USA är inte bara ett kostnadseffektivt alternativ gentemot flygfrakt, utan det erbjuder också möjligheten att skicka container till USA i stora mängder. Oavsett om ni behöver skicka en enstaka container eller flera, har EDS Logistics lösningen för er.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image
usp

Containerfrakt

usp

FCL

usp

LCL

usp

Dörr-till-dörr

Sjöfrakt till USA – Såhär funkar det

Att skicka en container via sjöfrakt till USA är en process som involverar flera steg, från planering till leverans. När ni väljer att boka med EDS Logistics erbjuder vi en komplett sjöfrakt från bokning till slutdestination.Vi ser till att ert gods är förberett, detta inkluderar packning, märkning och säkerställande av att alla nödvändiga dokument, såsom fraktsedel, faktura och packlista, är i ordning.

Efter förberedelserna transporteras godset till avsändnings hamnen där det lastas. När fartyget närmar sig USA, förbereds godset för tullklarering. Allt gods som anländer måste granskas, och eventuella tullavgifter eller skatter måste betalas. Efter att godset passerat tullen transporteras det vidare, antingen direkt till mottagaren eller till ett lager för vidare distribution.

Det är viktigt att notera att sjöfrakt till USA kräver noggrann planering och en god förståelse för både transportlogistik och amerikanska tullbestämmelser. Men med rätt förberedelser och samarbete med EDS Logistics kan processen vara både smidig och kostnadseffektiv.

 

import

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

Fördelar med att boka sjöfrakt till USA

Kostnadseffektivitet: Jämfört med andra fraktalternativ är sjöfrakt USA ofta det mest prisvärda valet, särskilt för stora sändningar.

Stor kapacitet: Med våra tjänster kan ni skicka allt från en enstaka container till USA till flera containrar i samma sändning.

Miljövänligt: Vårt engagemang för hållbarhet innebär att vi ständigt strävar efter att minska vår koldioxidavtryck och vi våra samarbetspartners delar samma vision.

Vad kostar det att skicka container till USA?

Kostnaden för att skicka en container till USA påverkas av en rad olika aspekter, inklusive containerstorlek och avståndet mellan destinationerna. En annan viktig aspekt att beakta när det gäller prissättning är skillnaden mellan spotpriser och kontrakterade priser. Spotpriser, som bestäms av det aktuella marknadsläget, kan variera kraftigt beroende på faktorer som tillgång och efterfrågan på fraktkapacitet. Medan kontrakterade priser är långsiktiga avtal mellan fraktare och transportörer, där båda parterna har kommit överens om ett förutbestämt pris under en bestämd tidsperiod, ofta ett år, vilket ger en större prisstabilitet jämfört med de oförutsägbara spotpriserna.

Sjöfrakt med EDS | Express Delivery

Få ett prisförslag på sjöfrakt till USA

Vi assisterar gärna med både spot och kontraktspriser.

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad är skillnaden mellan spotpriser och kontrakterade priser?

Spotpriser bestäms av det aktuella marknadsläget och kan variera kraftigt, medan kontrakterade priser är långsiktiga avtal mellan fraktare och transportörer med ett förutbestämt pris under en bestämd tidsperiod, ofta ett år.

Vilka är de grundläggande dokumenten som krävs för tulldeklaration i USA?

De grundläggande dokumenten som oftast krävs inkluderar fraktsedel, faktura och packlista.

Vad händer om jag inte har alla nödvändiga dokument?

Om du saknar något av de nödvändiga dokumenten kan ditt gods försenas vid tulldeklaration, och du kan ställas inför extra kostnader eller böter. Det är därför avgörande att förbereda all dokumentation noggrant innan du skickar ditt gods.

Sjöfrakt | Express Delivery

Sex anledningar att välja EDS vid sjöfrakt

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er sjöfrakt

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Globalt nätverk

Vi agerar som ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier.