Export till Asien

Vi erbjuder kompletta lösningar för att exporter till Asien för företag med flera transportsätt.

 • Konkurrenskraftiga priser
 • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
 • Snabb och personlig service
bg-image

Asien export – Hur funkar det?

Att exportera till Asien innebär att svenskt företag möter en stark marknad som uppskattar kvalitetsprodukter och innovation. Asiatiska konsumenter är mer villiga än någonsin att betala för produkter och tjänster som kommer från Sverige. Men att navigera i affärsklimatet och tulllagstiftningen i Asien kan vara en utmaning.

För att exportera varor till Asien från Sverige krävs det förståelse för specifika tull- och importregler, vilka varierar beroende på vilket asiatiskt land det handlar om. T.ex. har Kina, Japans, och Indiens tullbestämmelser olika krav. Att skaffa rätt licenser och följa exportkontroller är en annan viktig aspekt. Det finns också krav på märkning och spårbarhet, liksom förpackning och etikettering, som måste följas.

EDS Logistics erbjuder expertrådgivning och support inom dessa områden, samt hanterar logistiska och transportmässiga aspekter av exportprocessen. Vi ser till att ditt företags export till Asien sker så smidigt och effektivt som möjligt.

Transportföretag med dedikerad sjöfrakt | Express Delivery

Tullregler vid export Asien

När du exporterar varor till Asien, är det viktigt att vara medveten om att tullsatser och regler varierar mellan länder. T.ex. har Kina särskilda tullbestämmelser som kräver en detaljerad förståelse för att säkerställa smidig export. Å andra sidan har ASEAN-länderna (Association of Southeast Asian Nations), som inkluderar Indonesien, Thailand och Vietnam, ett frihandelsavtal som kan förenkla exportprocessen för vissa varor.

Exportdokumentation är också en viktig del av tullprocessen. Denna dokumentation kan inkludera en handelsfaktura, ett fraktbrev och en tulldeklaration. EDS Logistics kan hjälpa dig att hantera denna komplexa process och se till att alla nödvändiga dokument är i ordning.

Godstransport | Express Delivery

Exportera till Asien med EDS Logistics

EDS Logistics strävar efter att göra din Asien export så enkel och effektiv som möjligt. Vi har en djup förståelse för logistik, tullregler, och affärsklimat i Asien. Vi erbjuder en komplett export från bokning till slutleverans. Oavsett om du är ett litet företag som precis börjar exportera, eller ett stort företag som vill expandera din asiatiska marknad, kan EDS Logistics hjälpa dig att uppnå dina exportmål.

Boknings-förfrågan

Få ett prisförslag på export till Asien

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Vad är fördelarna med att exportera till Asien?

Asien erbjuder en enorm och växande marknad för export. Många asiatiska länder har starka ekonomier med en växande medelklass, vilket ger stora möjligheter för försäljning och tillväxt. Dessutom uppskattas ofta västerländska produkter för deras kvalitet och innovation.

Vilka utmaningar kan jag möta när jag exporterar till Asien?

Några av utmaningarna med att exportera till Asien kan inkludera att förstå lokala tullregler och importbestämmelser, navigera i affärskulturen, och hantera logistik och leverans. EDS Logistics kan hjälpa dig att övervinna dessa utmaningar.

Vilka asiatiska länder är lättast att exportera till?

Det kan variera beroende på vilken typ av produkt du exporterar och ditt företags specifika behov. Vissa länder, som Singapore och Hong Kong, är kända för att ha en mer öppen ekonomi och enklare importprocedurer. Andra länder, som Kina och Indien, kan erbjuda stora marknader men kan ha mer komplexa tull- och importregler. EDS Logistics hjälper er med er. Asien export oavsett land.

flygfrakt

Varför EDS Logistics

Skräddarsydda leveranser

 • Förtroende: Med EDS vid din sida prioriteras och vårdas din försändelse.
 • Sömlös logistik: Vårt team lägger konsekvent strategier för dina leveransbehov, genom proaktiv information och ansvar.
 • Riskreducering: Vi arbetar aktivt för att minska potentiella risker.
 • Leveranssäkerhet: 99,5 % leveransnoggrannhet.

Globala lösningar

 • Globalt nätverk: Samarbeta med ett elitnätverk av pålitliga agenter över hela världen.
 • Top-tier Partnerships: Nära samarbete med världens ledande rederier. 
 • Expertis: Omfattande kunskap inom specialiserade logistikområden. 
 • Globala lösningar: Erbjuder transportlösningar i global skala.

Leverans i tid

 • Expressleveranser: Hantera försändelser i rätt tid, transporter i tid inom produktionslinjen.
 • Omfattande erfarenhet: Utnyttja vår samlade år av erfarenhet.
 • Autonomi: Befogenhet att identifiera de bästa vägarna och metoderna.
 • Pålitliga lösningar: Åtagande att presentera de snabbaste och mest pålitliga alternativen.