Fördelar med flygfrakt: Snabbt, Tillförlitligt och Global räckvidd

Gostransport med flygplan | Express delivery

Flygfrakt är en snabb och pålitlig transportmetod som har flera fördelar för företag som behöver transportera varor över långa distanser på kort tid. Här är några av de viktigaste fördelarna med flygfrakt:

  1. Snabbt och tillförlitligt
  2. Global räckvidd
  3. Flexibilitet
  4. Hög säkerhet
  5. Möjlighet att transportera känsliga varor

1. Snabbt och tillförlitligt

Flygfrakt är det snabbaste transportsättet på marknaden idag. Genom att transportera varor med flyg kan ni minska leveranstiden och säkerställa snabb och pålitlig leverans av känsliga eller tidskritiska varor. 

2. Global räckvidd

Flygfrakt möjliggör transport till praktiskt taget alla delar av världen. Detta gör det till en idealisk transportmetod för företag som har internationell verksamhet. Oavsett var ert gods behöver transporteras kan ni lita på att EDS flygfrakt kommer att vara ett pålitligt och tidseffektivt alternativ. 

Vi på EDS Logistics är med i flera internationella flyg nätverk såsom EGLN och IATA. Med vår spetskompetens och vårt breda kontaktnät kan vi skräddarsy prisvärda logistiklösningar för era specifika behov. 

3. Flexibilitet

Flygfrakt möjliggör också större flexibilitet för företag som behöver snabba lösningar för ert gods. Genom att ha flera dagliga avgångar och ett brett agentnätverk kan EDS anpassa lösningar efter era behov och leverera ert gods inom önskad tidsfrist. 

Vi på EDS Logistics erbjuder även NFO. Next Flight Out (NFO) är en tjänst för logistiska nödsituationer där sändning av särskilt tidskritiska försändelser krävs. NFO frakt säkerställer snabbast möjliga leverans och leverans inom kortast möjliga tid. 

Skicka gods utomlands | EDS

4. Höga säkerhetsnivåer

Flygfrakt har högre säkerhetsnivå än andra transportmetoder. Flygplatserna har höga säkerhetsstandarder och har utrustning för att transportera farliga eller känsliga gods. Detta gör det möjligt för företag att transportera varor eller dokument som kräver högre säkerhetsnivåer.

När ni bokar flygfrakt med EDS Logistics kan era mycket värdefulla sändning skickas med en dedikerad person via en omedelbar kommersiell flygavgång. OBC, On board courier, är det allra mest effektiva och pålitliga transportsättet som vi erbjuder.

5. Möjlighet att transportera känsliga varor

Flygfrakt är en idealisk transportmetod för att transportera känsliga varor som behöver skyddas mot fukt, temperaturnivåer eller andra förhållanden som kan påverka godsets kvalitet. Företag kan använda specialutrustning som t.ex. temperaturkontrollerade containrar för att skydda sina varor under transporten. 

Check vid flygfrakt | EDS Logistics