Frakt till USA

EDS Logistics har lång erfarenhet inom logistik och transport. Vårt team av agenter har den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att ert företags frakt till USA sker på det mest effektiva och kostnadseffektiva sättet möjligt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service

EDS Logistics har lång erfarenhet inom logistik och transport. Vårt team av agenter har den kunskap och expertis som krävs för att säkerställa att ert företags frakt till USA sker på det mest effektiva och kostnadseffektiva sättet möjligt.

  • Konkurrenskraftiga priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
usp

Tulldeklaration

usp

Dörr-till-dörr

usp

Expresslösning

Frakt till USA – Såhär funkar det

Att frakta varor till USA kan initialt verka komplicerat, men med rätt information och en pålitlig partner, som EDS Logisitcs, vid er sida, blir processen betydligt smidigare. Det första steget är att identifiera vilken typ av frakt USA som passar bäst för ert paket eller gods, vare sig det är sjöfrakt, flygfrakt eller vägtransport. Varje fraktmetod har sina egna fördelar. Sjöfrakt till USA är ofta det mest ekonomiska valet för stora mängder gods, medan flygfrakt kan vara snabbare men också dyrare. Vägtransport används oftast för nationell frakt USA eller när varorna skickas från närliggande länder. 

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

Frakt till USA pris 

Frakt till USA pris varierar beroende på flera faktorer: fraktmetod, paketets storlek och vikt, samt destination inom USA. Det är viktigt att jämföra olika fraktalternativ för att hitta det mest kostnadseffektiva valet för ert specifika behov. 

Sea freight

Tullregler USA 

Innan ni fraktar till USA är det avgörande att förstå landets tullregler. USA har detaljerade regler för vilka varor som kan importeras, vilka tullavgifter som gäller och hur varor ska deklareras. Att inte följa dessa regler kan leda till förseningar, böter eller att varorna konfiskeras. EDS Logisitcs säkerställer en smidig tullhantering, och ser till att alla nödvändiga dokument är korrekt ifyllda.

EDS Logistics har lång erfarenhet av frakt USA och har etablerade relationer med tullmyndigheter, vilket underlättar processen. Vår prioritet är att se till att ert gods levereras i tid och i rätt skick. Med vårt breda nätverk av partners och agenter kan vi erbjuda dörr-till-dörr-leveranser, vilket sparar tid och minimerar risken för förseningar.

Dokument som krävs för frakt till USA

För att undvika komplikationer vid gränsen krävs det specifika dokument när man fraktar till USA. Dessa kan inkludera en handelsfaktura, ett fraktdokument, ett ursprungscertifikat och eventuellt ytterligare certifikat beroende på varans art. Det är viktigt att noggrant kontrollera vilka dokument som behövs för dina specifika varor. Missar man något kan det leda till förseningar och extra kostnader. Dessutom bör du vara medveten om att tullmyndigheterna kan begära ytterligare information eller dokumentation för vissa varor.

FTL transport med EDS | Express Delivery

Boka frakt till USA 

När ni väljer att skicka ert gods med EDS Logistics kan ni känna er trygg i vetskapen om att ni har en expert vid er sida. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, hjälper er med alla nödvändiga dokument och ser till att ert gods når sin destination i USA på ett säkert och effektivt sätt. 

I takt med att globaliseringen fortsätter att växa är det viktigt för företag att ha pålitliga logistikpartners. EDS Logistics strävar efter att vara den partner du kan lita på när det gäller att skicka gods till USA. Oavsett om du skickar varor regelbundet eller bara en gång i bland, står vi redo att hjälpa dig genom varje steg i processen. Med vår expertis och dedikation kan du fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag – medan vi tar hand om logistiken.

4PL lager | EDS

Få ett prisförslag på frakt till USA

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

FAQ

Hur lång tid tar frakt till USA?

Leveranstiden kan variera beroende på vald fraktmetod. Standardfrakt brukar ta mellan 5-15 arbetsdagar, medan expressfrakt oftast tar 2-5 arbetsdagar

Vilka faktorer påverkar fraktkostnaden till USA?

Frakt till USA pris påverkas av paketets vikt, dimensioner, vald fraktmetod och eventuell försäkring eller extra tjänster.

Skicka gods utomlands | EDS

Sex anledningar att välja EDS

Pålitlig

Vi har 99,5% leveranssäkerhet

Snabb service

Vi svarar i telefon och via mejl inom 2 minuter

Personlig support

Vi erbjuder personlig support 24/7, 365 dagar om året

Transparenta

Vi är transparenta kring rutt, kostnader och vital information som rör er sjöfrakt

usp

Certifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001

Globalt nätverk

Vi agerar som ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande aktörer.