Kontrolltorn Bas

När ert företag registrerar sig för Kontrolltorn bas så löser våra dedikerade logistikagenter kontinuerligt alla era standardtransporter och tidskritiska leveranser. Vårt kontrolltorn är tillgängligt 24/7, 365 dagar om året för att så snabbt som möjligt garantera ultimata transportlösningar som levereras i tid med full kontroll hela vägen.

 • Hanterar den operativa processen för all er dagliga frakt
 • Standardtransport
bg-image

“Vår Control Tower Basic-produkt är utformad för att spara tid och energi för våra kunder”

Registrera ett företagskonto

Registrera dig gratis och få exklusiv tillgång till vårt kompletta erbjudande inom logistik och supply chain – Ett kontrolltorn skräddarsytt för ert företag. Skaffa en dedikerad personlig logistikagent som hanterar alla era transportbehov och erbjuder snabbare bokning, transparent spårning och flexibel fakturering.

 • Kostnadsfritt
 • Översikt av bokningar och fakturor
 • Dedikerad logistikagent
 • Flexibla betalningsalternativ
 • Prioriterad vid förfrågningar

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Tjänster som ingår
Dedicated Road

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Dedicated Air

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Dedicated Rail

Våra partners inom järnvägsfrakt går främst via den “nya sidenvägen”, som förbinder Kina med Europa och står för en allt större andel av de varor som importeras och exporteras från och till Asien. Dessutom är det ett mer kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ än flygfrakt.

Dedicated Sea

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Vi värnar om vårt oberoende som speditör för att kunna erbjuda flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

EDS kontrolltorn 

Ett kontrolltorn i logistik är inget fysiskt torn. EDS kontrolltorn fungerar som en helhetslösning för ert företag. Vi går in som en dedikerad aktör och tar ansvar för er logistik. Kontrolltornet samlar information från olika delar i logistikkedjan. Vi sammanställer och analyserar informationen för att effektivisera logistiken.

EDS erbjuder två olika tjänster inom kontrolltorn. Med Control Tower Complete får ni ett mer komplett kontrolltorn med dedikerad fullservice logistik. 

Förman kontroll lastning Containerlåda från fraktfartyg | EDS

Funktioner i kontrolltorn basic

Kontrolltornet innehåller våra dedikerade tjänster Dedicated Road, Dedicated Sea, Dedicated Air och Dedicated Rail. Vårt kontrolltorn Control Tower Basic är skapad för att spara tid och energi för våra kunder. EDS hanterar den operativa processen för all er dagliga frakt och effektiviserar er logistik. Kontrolltornet minimerar även risken att problem uppstår i logistikkedjan.  

 • Dedicated Road
 • Dedicated Sea
 • Dedicated Air
 • Dedicated Rail

Konsultation

Vilken logistikutmaning ert företag än står inför finns EDS där för er med branschexpertis inom alla typer av logistik- och transportfrågor. Våra kontrolltorn i logistik hjälper er att hantera risker och exponentiella avvikelser för att undvika onödiga kostnader och minimera produktionsstopp.