Kontrolltorn Komplett

När ert företag registrerar sig för Kontrolltorn Komplett får ni en helt integrerat kontrolltorn – som länken mellan er och alla logistiktjänsteleverantörer som vi använder för era transporter. Kontrolltornet består av våra kvalificerade specialister som tillhandahåller ultimata strategier för er logistik, med stöd av vårt breda utbud av logistikkedjenätverk-tjänster och ett av de mest lyhörda nätverken på marknaden (Express Dedicated Network™). EDS kontrolltorn har alltid ert företag i fokus och erbjuder fördelar som oöverträffad transparens, flexibilitet och smidighet på nationell till global skala.

  • Ansvarig för den operativa driften och sköter all daglig frakt
  • Inkluderar standard-, express- and specialtransport
bg-image

“Med full integration minskar vi både ledtid och kostnader för våra kunder, samt hanterar risker genom hela logistikkedjan.”

Registrera ett företagskonto

Registrera ett kostnadsfritt konto och få exklusiv tillgång till vårt kompletta erbjudande inom logistik och supply chain – Ett kontrolltorn skräddarsytt för ert företag. Skaffa en dedikerad personlig logistikagent som hanterar alla era transportbehov och erbjuder snabbare bokning, transparent spårning och flexibel fakturering.

  • Kostnadsfritt
  • Översikt av bokningar och fakturor
  • Dedikerad logistikagent
  • Flexibla betallösningar
  • Prioriterad vid förfrågningar

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Tjänster som ingår
Orderhantering

Lätt att konfigurera, flexibel, säker och tillförlitlig integrering av orderdata – vilket minskar kostnaden via effektivisering.

Lagerhantering

Förbättrat lager och transport (sku) inventering.

Fraktupphandling

Noggrann och pålitlig hantering av fakturering, revision och betalnings aktiviteter.

Transportledning

Planerade och optimerade försändelser genom effektiviserad kommunikation mellan alla parter.

Synlighet och övervakning

Transparens i realtid, över hela leveranskedjan för förbättrade servicenivåer och spårbarhet.

Begäran och avvikelsehantering

Maximerade servicenivåer genom spårning på förfrågan och incidenthantering.

ExpressLive – Nästa generations synlighet

ExpressLive är en försändelsespårningstjänst i realtid som möjliggör fullständig överblick över er leveranskedja som aldrig förr. Med ExpressLive kan avsändare få tillgång till livedata om sina försändelser GPS-plats, temperatur, luftfuktighet och om försändelsen har tappats, lutats eller öppnats.

Vad kontrolltorn kan göra för din supply chain?

EDS kontrolltorn fungerar som en helhetslösning för ert företag. Vi går in som en dedikerad aktör och tar ansvar för er supply chain. Utöver våra tjänster erbjuder vi även projekt-sändningar med vårt kontrolltorn. Vilket innebär att ni kan transportera en icke-standardiserad sändning av varor till en specifik plats vid en specifik tidpunkt – eller i större skala än era vanliga leveranser.  Att använda sig av EDS kontrolltorn för leveranskedjan underlättar för er logistik. Vi tillhandahåller en komplett lösning för era specifika behov och finns tillgängliga dygnet runt, året om.

Två män jobbar med datorer | Express Delivery

Hur hjälper kontrolltornet i logistiken?

Kontrolltornet kommer med många fördelar. En av många är att det effektiviserar logistiken. Vårt mål är att se till att ni inte förlorar produktivitet när ni transporterar ert gods. Ett kontrolltorn för leveranskedjan gör logistiken funktionell och ni kan istället fokusera på att utveckla kärnverksamheten.  

På EDS kan vi fungera som en utökad lagringskapacitet och hjälpa ert företag att effektivisera lagret – genom att flytta varor till transit innan avgång. Vi hanterar allt från omlastning, lagring (kortsiktig/långsiktig) samt har specialistkunskap i att kontraktera lämplig terminal för ert typ av gods, servicebehov och transportsätt.

Fraktterminal | Express Delivery

Fördelar med kontrolltorn

Kontrolltornet kommer med många fördelar. En av många är att det effektiviserar logistiken. Vårt mål är att se till att ni inte förlorar produktivitet när ni transporterar ert gods. Ett kontrolltorn för leveranskedjan gör logistiken funktionell och ni kan istället fokusera på att utveckla kärnverksamheten.  

  • Minska logistikkostnader
  • Minska inventeringen
Personer i lager | EDS

Konsultation

Vilken logistikutmaning ert företag än står inför finns vi där för er med branschexpertis inom alla typer av logistik- och transportfrågor. Vi hjälper er att hantera risker och exponentiella avvikelser för att undvika onödiga kostnader och minimera produktionsstopp. I vår tjänst Control Tower Complete integrerar vi med ert företag för att effektivisera din logistikkedja genom innovativa lösningar som ökar er nettovinst.

Bärbar dator | Express Delivery