Standard Delivery

Standard Delivery är er trygga och kostnadseffektiva logistiklösning som gör att ni kan hålla era löften till era kunder. Kombinera olika transportsätt med få omlastningar på väg, flyg, järnväg eller sjö.

  • Kostnadseffektiva leveranser
  • Standardiserad transport
bg-image

“Vårt mål är att vara våra kunders trygga logistikpartner, med hög kvalité och service.”

Få ett prisförslag

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort.

Relaterade transporttjänster
Dedicated Road

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Dedicated Air

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Dedicated Rail

Våra partners inom järnvägsfrakt går främst via den “nya sidenvägen”, som förbinder Kina med Europa och står för en allt större andel av de varor som importeras och exporteras från och till Asien. Dessutom är det ett mer kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ än flygfrakt.

Dedicated Sea

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Vi värnar om vårt oberoende som speditör för att kunna erbjuda flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.