Sjöfrakt Stockholm

Som en ledande aktör inom sjöfrakt i Stockholm, står vi på EDS Logistics stolta över vår expertis och tillförlitlighet.

  • Konkurrenskraftiga sjöfrakt priser
  • Kvalitetssäkrade logistikkedjor
  • Snabb och personlig service
bg-image
usp

Containerfrakt

usp

Break-bulk

usp

Dörr-till-dörr

usp

Supply Chain Management

usp

Project Cargo Shipping

Sjöfrakt tjänster i Stockholm

Hos EDS Logistics erbjuder vi en diversifierad uppsättning sjöfrakt tjänster. Vi förstår de unika utmaningarna i sjöfrakt branschen och erbjuder tjänster såsom Roro, Break Bulk och Containerfrakt. Våra skräddarsydda tjänster är skapade för att möta era specifika behov, vilket gör oss till en trygg partner i den globala handeln.

Roro

Roro-frakt, en idealisk metod för att transportera fordon och annan rullande last. Med vår moderna utrustning och expertis hanterar vi varje transport med högsta effektivitet och säkerhet.

Break bulk

Inom Break Bulk-segmentet hanterar vi komplexa frakter som kräver specialanpassade lösningar. Vårt team av erfarna agenter och vår tillgång till specialutrustning gör det möjligt för oss att hantera även de mest utmanande frakt projekten.

Containerfrakt

Containerfrakt är ryggraden i vår verksamhet. Vi erbjuder olika containerlösningar för att uppfylla de skiftande kraven hos våra kunder. Med en global räckvidd och skräddarsydda tjänster garanterar vi att varje försändelse hanteras effektivt och säkert.

Sjöfrakt kostnader i Stockholm 

På EDS Logistics förstår vi vikten av kostnadseffektivitet. Vi kombinerar konkurrenskraftiga priser med förstklassig service, vilket ger våra kunder en ekonomiskt fördelaktig lösning utan att kompromissa med kvalitet eller leveranssäkerhet.

Behöver ni en lösning på er transport- och logistikutmaning?

Kontakta oss

Boka sjöfrakt Stockholm 

Att boka sjöfrakt med EDS Logistics är en enkel och transparent process. Genom att samarbeta med Stockholms hamnar har vi på EDS Logistics etablerat effektiva och smidiga processer för lasthantering.  Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras behov och skräddarsy våra tjänster därefter. Med oss som din sjöfrakt partner kan du förvänta dig en anpassad, effektiv och problemfri upplevelse.

Skicka en förfrågan på sjöfrakt från Stockholm

Vi assisterar gärna med både spot och kontraktspriser.

  • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
  • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
  • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Accept user terms and conditions(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.