Guide: Välj rätt Incoterms för flygfrakt 

Skicka gods utomlands | EDS

Som logistikleverantör inom flygfrakt är EDS Logistics väl medvetna om vikten av att välja rätt Incoterm för flygfrakt för att säkerställa smidiga och kostnadseffektiva internationella transporter. Vi förstår att valet av rätt Incoterm spelar en avgörande roll i att optimera logistikprocessen. Därför vill vi erbjuda er en omfattande guide för att hjälpa er att fatta informerade beslut när det gäller Incoterms för flygfrakt.

Incoterms för flygfrakt som möter era krav

EDS Logistics strävar efter att förstå och möta våra kunders unika behov och prioriteringar. Vi rekommenderar att ni noggrant definierar era krav och förväntningar för flygfrakten. Genom att klargöra vilken typ av gods som ska transporteras, leveranstid och vilken nivå av ansvar och risk ni är villig att ta kan vi skapa en individanpassad lösning för att välja den mest lämpliga Incoterms för flygfrakt

Vilket incoterms passar er flygfrakt?

Som erfarna logistikleverantörer inom flygfrakt är vi kunniga med de olika Incoterms som är relevanta för denna specifika transportmetod. Vi guidar er genom alternativen, såsom EXW (Ex Works), FCA (Free Carrier), CPT (Carriage Paid To), CIP (Carriage and Insurance Paid To) och DAP (Delivered at Place), och förklara innebörden och de potentiella fördelarna och nackdelarna med varje Incoterm.

Flygfrakt incoterms

Ansvars- och riskfördelningar

En effektiv logistiklösning involverar en balanserad ansvarsfördelning mellan köpare och säljare. Genom att välja rätt Incoterm kan ni optimera ansvarsnivåer och minimera potentiella risker. EDS Logistics hjälper er att utvärdera olika Incoterms och identifiera vilken som bäst matchar er organisation och er risktolerans, samtidigt som vi upprätthåller en smidig och säker flygtransport.

Kostnadseffektiv logistik

Vi förstår vikten av att hålla kostnaderna under kontroll och maximera effektiviteten i er flygfrakt. Genom att välja rätt Incoterms för flygfrakt kan ni ha en bättre kontroll över kostnaderna för frakt, försäkring och tull. EDS Logistics hjälper er att välja det incoterms som matchar era specifika krav.

Rådgivning om Incoterms:

EDS Logistics har djupgående kunskap och förståelse för hur varje Incoterm fungerar och vilka konsekvenser de kan ha på er logistikprocess. Med hjälp av vår expertis, kan vi ge råd och rekommendationer på vilken Incoterm som bäst passar era behov och omständigheter. Vi tar hänsyn till alla faktorer, såsom varutyp, leveransdestination, risktolerans och kostnadsförhållanden, för att ge er den mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen. 

Kontakta EDS

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.