EDS framtida ambitioner

Transportsätt | EDS Logistics

Varför en ny logotyp?

I samband med vår rebranding bestämde vi oss för att skapa en ny logotyp, en som skulle symbolisera vår resa och framtida ambitioner.

Vi valde att inkludera tre linjer i loggan, som visualiserar att vi alltid är påväg på de sträckor vi transporterar med optimal routing. 

Med andra ord så representerade linjerna vår strävan att aldrig stanna, att alltid vara på jakt efter nya möjligheter och utmaningar.

EDS Logga symboliserar | EDS

Vilka tjänster kan man boka med EDS?

I våra nya tjänster erbjuder vi projektlösningar, sjöfrakt, flygfrakt, vägtransport och tågfrakt. Våra unika fördelar inkluderar vår erfarenhet inom branschen, vårt breda utbud av tjänster och vår flexibilitet i att skapa anpassade lösningar. 

Vägtransport

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Vägtransport
Flygfrakt

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Flygfrakt
Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Vi värnar om vårt oberoende som speditör för att kunna erbjuda flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

Sjöfrakt
Tågfrakt

Hög avgångsfrekvens, korta transittider och multimodal kompatibilitet gör tågfrakt till ett tryggt och effektivt sätt att transportera gods från en världsdel till en annan. Med Track and Trace är det möjligt för oss att följa leveransen längs hela kedjan.

Tågfrakt
EDS Logistics transportsätt | EDS

Vill du veta vad EDS kan göra för ditt företag?

Fyll i formuläret och vi kontaktar dig inom kort.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.