Express Delivery Sweden blir EDS Logistics

EDS Logistics

Nytt namn och utökat värdeerbjudande

Efter många år som en ledande aktör inom expresslogistik är det nu dags för oss att göra en re-branding. Vi har genomgått en omfattande process för att bättre reflektera vårt värdeerbjudande och positionering på marknaden. Med vår re-branding utvecklas vi från Express Delivery till EDS Logistics, där vi erbjuder en rad nya tjänster för att möta våra kunders behov genom att bli ett fullservice logistikföretag. Våra tjänster inkluderar Dedikerad Standard, Dedikerad Express, Kontrolltorn Basic och Kontrolltorn Komplett.

Importera varor med EDS | Express Delivery

Komplett skräddarsydd logistik för era affärsbehov

Standard Delivery

Transportera dina sändningar på ett kostnadseffektivt sätt med personlig service.

  • Kostnadseffektiva leveranser
  • För standardflöden och varor
Läs mer Kontakta oss
Express Delivery

Leverera din tids- eller affärskritiska försändelse direkt med några av marknadens snabbaste transporter.

  • Oöverträffad effektivitet
  • För standardflöden och varor.
Läs mer Kontakta oss
Kontrolltorn Bas

Låt EDS säkerställa en kontinuerlig kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv beställningsprocess för dina standardleveranser.

  • Hanterar den operativa processen för all er dagliga logistik.
  • Standardtransporter
Läs mer Kontakta oss
Kontrolltorn Komplett

Låt EDS agera som er inhouse logistikavdelning som kvalitetssäkrat och kostnadseffektivt tar över hela logistikprocessen för er verksamhet.

  • Ansvarig för de operativa processerna och sköter all daglig logistik.
  • Inkluderar standard, express och komplex transport
Läs mer Kontakta oss

Vilka transportsätt erbjuder nya EDS Logistics?

I våra nya tjänster erbjuder vi projektlösningar, sjöfrakt, flygfrakt, vägtransport och tågfrakt samt intermodal lösningar. Våra unika fördelar inkluderar vår erfarenhet inom branschen, vårt breda utbud av tjänster och vår flexibilitet i att skapa anpassade lösningar.

 

Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Vi värnar om vårt oberoende som speditör för att kunna erbjuda flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

Sjöfrakt
Vägtransport

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Vägtransport
Flygfrakt

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Flygfrakt
Tågfrakt

Hög avgångsfrekvens, korta transittider och multimodal kompatibilitet gör tågfrakt till ett tryggt och effektivt sätt att transportera gods från en världsdel till en annan. Med Track and Trace är det möjligt för oss att följa leveransen längs hela kedjan.

Tågfrakt
EDS Logistics transportsätt | EDS

Behålla det gamla och utvecklas med det nya! 

Vår kärnaffär med expresstransporter kommer fortsatt ligga oss varmt om hjärtat. Vi uppmuntrar våra kunder och partners att höra av sig om de har frågor eller vill veta mer om våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 

✓ Valid number ✕ Invalid number
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
5PL logistik i hamnen | EDS