Vilka transportsätt erbjuder EDS Logistics?

EDS Logistics transportsätt | EDS Logistics

Våra unika fördelar inkluderar vår erfarenhet inom branschen, vårt breda utbud av tjänster och vår flexibilitet i att skapa anpassade lösningar. 

Sjöfrakt

På EDS agerar vi genom ett världsomspännande nätverk av partners och samarbetar med världens ledande rederier – som garanterar skyddad transport där era varor kommer fram säkert, smidigt och så snabbt som möjligt. Vi värnar om vårt oberoende som speditör för att kunna erbjuda flexibla lösningar till bästa tillgängliga pris. Sjöfrakt är den mest kostnadseffektiva lösningen för interkontinental handel.

Läs mer om EDS sjöfrakt här.

 

Skicka gods med EDS | EDS

Vägtransport

Dedicated Road är alternativet om ni behöver ert gods levererat snarast möjligt. Vi erbjuder alla typer av fordon samt temperaturkontroll, hög säkerhet som möter era krav kring varje specifik sändning. Servicen är snabb, flexibel och dörr-dörr – där hämtning sker inom 90 minuter efter bokning, i större delen av Europa.

Läs mer om EDS vägtransport här.

Lastbil | EDS Logistics

Flygfrakt

För extremt tidskritiska sändningar, är våra dedikerade flyglösningar den ultimata lösningen. När det t.ex. finns risk för produktionsstopp på grund av materialbrist eller när en komponent behövs för att reparera en havererad maskin, är vi redo att leverera.

Läs mer om EDS flygfrakt här.

Skicka gods utomlands | EDS

Tågfrakt

Hög avgångsfrekvens, korta transittider och multimodal kompatibilitet gör tågfrakt till ett tryggt och effektivt sätt att transportera gods från en världsdel till en annan. Med Track and Trace är det möjligt för oss att följa leveransen längs hela kedjan.

Läs mer om EDS tågfrakt här.

Fördelar med järnvägstransport | EDS

Få en kostnadsfri offert på er nästa sändning

✓ Valid number ✕ Invalid number
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.