Vad gör ett kontrolltorn för ert företag?

Vad är EDS kontrolltorn?

EDS kontrolltorn fungerar som en helhetslösning för ert företag. Vi går in som en dedikerad aktör och tar ansvar för er logistik. Kontrolltornet samlar information från alla delar i logistikkedjan. Vi sammanställer och analyserar informationen för att effektivisera logistiken.

Kontrolltorn är en tjänst som erbjuder löpande uppdatering av den dagliga logistiken. Med möjlighet att få information om var transporterna befinner sig samt när de beräknas att vara levererade. EDS kontrolltorn hjälper er att hantera risker, potentiella avvikelser för att minimera kostnader och undvika produktionsstopp.

4PL lager | EDS

Hur många kontrolltorn finns det?

EDS erbjuder två olika typer av kontrolltorn: kontrolltorn bas och kontrolltorn komplett, och skillnaden mellan dessa två tjänster är i funktionerna som erbjuds.

Kontrolltorn Bas

Kontrolltorn bas är en grundläggande lösning som ger kunden möjlighet att följa och styra sina leveranser i realtid. EDS hanterar den operativa processen för all er dagliga frakt och effektiviserar er logistik. Ni som kund får information om var leveransen befinner sig, när den beräknas levereras och eventuella problem som kan uppstå under transporten. Kunden har också möjlighet att styra leveransen genom att ändra tidsplaner och leveranspunkter.Vårt kontrolltorn Kontroll Bas är skapad för att spara tid och energi för våra kunder.

Kontrolltorn Bas
Kontrolltorn Komplett

Kontrolltorn komplett är en mer avancerad lösning som ger kunden alla funktioner som finns i kontrolltorn bas. Kontrolltorn komplett är till skilland från Bas, ett helt integrerat kontrolltorn och fungerar som länken mellan er och alla logistiktjänsteleverantörer. Kontrolltornet består av våra kvalificerade specialister som tillhandahåller ultimata strategier för er logistik. Vårt kontrolltorn har alltid ert företag i fokus och erbjuder fördelar som oöverträffad transparens, flexibilitet och smidighet på nationell till global skala.

Kontrolltorn Komplett
Skicka gods utomlands | EDS

Vem borde ha ett kontrolltorn?

Vi på EDS rekommenderar våra kontrolltorn till de företag som strävar efter enkelhet och effektivitet i sina logistikflöden.

Våra kontrolltorn är verktyg som genererar ökad effektivitet, kontroll och helhetsperspektiv för er logistik. EDS kontrolltorn ger er också möjlighet att hantera eventuella avvikelser på ett snabbt och effektivt sätt.

Vill du veta vilket kontrolltorn som passer ert företag bäst? Kontakta EDS och få en kostnadsfri sittning där vi berättar hur ni kan effektivisera er logistik med hjälp av ett av våra kontrolltorn.

Godstransport med EDS | Express Delivery

Vill du veta vad EDS kontrolltorn kan göra för ert företag?

Vilken logistikutmaning ert företag än står inför finns EDS där för er med branschexpertis inom alla typer av logistik- och transportfrågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.