Fem fördelar med sjöfrakt

sjöfrakt: Kostnadseffektivt, Miljövänligt, Global täckning, Personlig service, Flexibilitet

Sjöfrakt är en pålitlig och kostnadseffektiv transportmetod som passar perfekt för företag som behöver transportera varor över längre distanser. Hos EDS har vi många års erfarenhet av att hjälpa företag med sjöfrakt och vi är stolta över att erbjuda fem huvudsakliga fördelar med denna transportmetod:

 1. Kostnadseffektivitet
 2. Miljövänligt
 3. Global täckning
 4. Personlig service
 5. Flexibilitet
 1. Kostnadseffektivitet

Sjöfrakt är ett av de mest kostnadseffektiva transportsätten på marknaden tack vare dess lastkapacitet som möjliggör transport av stora mängder gods över längre distanser. Genom att samarbeta med de ledande rederierna i världen kan vi på EDS hålla nere kostnaderna och erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser. Få ett prisförslag på sjöfrakt här.

Importerar från Kina med EDS | Express Delivery
 1. Miljövänligt

Sjöfrakt är en av de mest miljövänliga transportmetoderna på marknaden när det gäller längre distanser. Fraktfartyg har lägre förbrukning av fossilt bränsle per transporterad kubikmeter än lastbil och flygplan, vilket resulterar i lägre utsläpp av växthusgaser och andra föroreningar. För företag som vill minska sitt klimatavtryck och stärka sitt hållbarhetsarbete kan sjöfrakt med EDS vara ett idealiskt alternativ. Få ett prisförslag på sjöfrakt här.

Sjöfrakt | EDS Logistics
 1. Global täckning

Sjöfrakt möjliggör transport till alla delar av världen och är därför ett perfekt val för företag med internationell handel. Vi på EDS erbjuder våra kunder global täckning och kan säkerställa en trygg och kostnadseffektiv transport oavsett var i världen era varor behöver transporteras. Kontakta oss för att få ett prisförslag på er sändning här.

Sjöfrakt i Kina hamn | EDS Logistics
 1. Personlig service

När ni bokar sjöfrakt med EDS säkerställer vi ett snabbt informationsflöde med personlig service. Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar om året och garanterar en skyddad transport och löpande informationsflöde från bokning till leverans. Ni kan lita på oss för att säkerställa en smidig transport. Få ett prisförslag på sjöfrakt här

Importera varor från Kina med EDS | Express Delivery
 1. Flexibilitet

Vi på EDS erbjuder både full och samlastad container när ni skickar ert gods med oss. Valet mellan FCL (Full Container Load) och LCL (Less-Container Load) beror på storleken på godset och vilken lösning som blir mest kostnadseffektiv för just er sändning. Läs vår guide om FCL och LCL för mer information eller kontakta oss för vägledning och hjälp med att göra det mest optimala valet här.

Effektiv tredjepartslogisitk | Express Delivery

Kontakta oss

 • Vi finns tillgängliga för personlig support dygnet runt.
 • Vi tillhandahåller allt från globala logistikprojekt till tullhantering.
 • Vi har lång erfarenhet av internationell handel och incoterms.

✓ Valid number ✕ Invalid number
Hur vill du bli kontaktad?
Namnlös(Obligatoriskt)
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.